Aplikacije

Super Mario Run stigao na Google Play

Postoje igre koje ne treba predstavljati, jer se o njima sve već zna. Super Mario Run jedna je od takvih; nasljednik slavne franšize napokon je stigao na zaslone pametnih telefona.

Pritom je potražnja igrala najmanju ulogu; iz nekog razloga Nintendo dugo nije želio raditi aplikacije za mobitele, nego se držao isključivo razvoja igara za konzole. Politika se promijenila tek od nedavna: ova se igra na iOS-u pojavila pred tri mjeseca, gdje je do sada preuzeta preko 78 milijuna puta.

Princip igre je isti kao što je to uvijek i bio: jurnjava kroz nivoe s ciljem da se u konačnici spasi princeza. Bit ćete u prilici igrati u tri različita moda, no u prilično ograničenom obujmu. Iako je igra nominalno besplatna, za puni pristup sadržaju morat ćete izvaliti jednokratnu cifru od 9,99 dolara.

>> Skini Super Mario Run s Google Playa <<

Po uplati dobit ćete pristup dodatnom sadržaju, uključujući i mogućnost igranja s drugim likovima poput Luigija ili Toadette. Da je skupa – skupa je, ali to je ipak Super Mario, legendarna igra koja će zasigurno pružiti golemo zadovoljstvo igranja i u mobilnom formatu, baš kako je nekoć činila na starom NES-u ili danas na Switchu.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 25 ožujka, 2017 at 4:37 pm

    Na zalost jako je los. Mogli su ga ipak vise originalu priblizit

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh