Aplikacije

Tamni način rada uskoro na WhatsAppu za Android

Foto: Pixabay

Tamni način rada trenutno je dostupan beta korisnicima, ali očekuje se da će uskoro biti dostupan svima.

Prema napisima WABetaInfo, WhatsApp korisnici koji su dio Google Play Beta programa mogu vidjeti novu tamnu temu unutar verzije 2.2.0.13. Iako program trenutno ne prihvaća nove prijave, korisnici mogu zasebno preuzeti APK kako bi omogućili tamnu temu.

Trenutno postoje četiri različite opcije u postavkama zaslona. Svijetla tema koristi tipični crni tekst na bijeloj pozadini, tamna tema omogućuje svijetli tekst na tamnoj pozadini. Zadana tema sustava oponaša sistem cijelog sustava na Android Q mobitelima i prebacuje se između svijetlog i tamnog ovisno o tome koje je doba dana. Posljednja opcija je “Set by Battery Saver” koja može promijeniti temu ovisno o postavkama baterije.

WhatsApp je jedna od tri velike samostalne aplikacije Facebooka koja podržava tamni način rada. Messenger je bio prva aplikacija koja je to omogućila još početkom 2019. godine, a Instagram je to isto učinio u listopadu. Iako je tamna tema trenutno ograničena samo na beta verzije Android aplikacije, uskoro bi trebala postati dostupna svima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh