Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

TikTok dosegao dvije milijarde preuzimanja

Kombinacija karantene i kratkih video sadržaja pokazala se kao uspješan recept, pa je TikTok nedavno dosegao dvije milijarde preuzimanja.

Samo u prvom kvartalu 2020. godine tvrtka je zabilježila 315 milijuna preuzimanja, što je TikTok postavilo na sam vrh liste aplikacija s najvećim brojem instalacija tijekom jednog kvartala. Stručnjaci ističu da je veliki broj preuzimanja direktna posljedica toga što ljudi širom svijeta ne mogu napuštati svoje domove, pa tragaju za sadržajima koji bi im ublažili izolaciju. Indija i Kina vode kad je broj TikTok preuzimanja u pitanju, dok su Sjedinjene Američke Države na trećem mjestu sa 165 milijuna preuzimanja, piše Mashable.

U zadnje vrijeme kruže glasine kako će TikTok biti zabranjen u SAD-u pa su se počeli pojavljivati razni tutoriali oko alternativnog načina da se TikTok koristi ako ste locirani u SAD-u.

Tvrtka ByteDance, koja stoji iza TikTok servisa, je 2018. proglašena startupom s najvećom vrijednošću, s obzirom na to da je tadašnja procjena iznosila 80 milijardi dolara, a uspjeh se, čini se, nastavlja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Ako ste već dobro upoznati s ovom aplikacijom kao alatom za navigaciju, možete otkriti i njene druge korisne opcije.

Aplikacije

Jeste li znali za sve ove trikove?

Aplikacije

PUBG Mobile u Indiji igra oko 40 milijuna mjesečno aktivnih igrača.

Aplikacije

Finske zdravstvene vlasti u ponedjeljak su pokrenule vlastitu i dugo očekivanu aplikaciju za praćenje kontakata za pametne telefone kao pomoć u borbi protiv širenja...