Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

TikTok postao službeni sponzor UEFA EURO 2020

Ovo je prvi put da platforma za digitalnu zabavu sponzorira veliki UEFA-in događaj

Mobilna aplikacija za kratke videozapise, TikTok, bit će globalni sponzor UEFA Europskog nogometnog prvenstva, koje će se održati od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. godine.

Ovo je prvi put da platforma za digitalnu zabavu sponzorira veliki UEFA-in događaj i ovakav potez predstavlja uzbudljiv korak i za TikTok i za UEFA-u, predstavljajući nove vrste partnera.

UEFA je u službenom priopćenju objavila da će povodom TikTok sponzorstva lansirati niz novih uzbudljivih značajki kao što su efekti proširene stvarnosti, hashtag izazovi, TikTok LIVE i Sounds. Tako će gledatelji i navijači dobiti jedinstveno i inovativno iskustvo, koje će im omogućiti da se povežu i podijele svoju strast s drugim ljudima, stoji na službenoj web stranici UEFA-e.

Osim toga, TikTok kroz ovo partnerstvo želi učvrstiti svoju poziciju kao jedna od najpopularnijih aplikacija. Aplikacija će omogućiti svojim nogometnim fanovima praćenje svojih omiljenih kreatora, snimke na temu nogometa, ali i dodatne sadržaje poput reakcija, najboljih trenutaka i slavlja nogometnih ekipa koje će sudjelovati na prvenstvu. Također, UEFA će omogućiti TikTok-u pristup svojoj ogromnoj arhivi povijesnog video materijala.

Prije početka prvenstva, UEFA EURO 2020 će dobiti službeni TikTok kanal, čiji zadatak će biti inspirirati milijune nogometnih fanova diljem svijeta s ekskluzivnim sadržajima i arhivskim snimkama.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Aplikacije

U posljednje vrijeme, Instagram naveliko objavljuje ažuriranja za svoj servis. Nedavno je desktop aplikacija dobila podršku za karusel pregled Storiesa, a sad tvrtka radi...

Aplikacije

Ove promjene su usmjerene ka povećanju sigurnosti maloljetnika na TikToku.

Aplikacije

PUBG Mobile u Indiji igra oko 40 milijuna mjesečno aktivnih igrača.

Aplikacije

Do Mayerove ostavke je došlo samo nekoliko dana nakon što je TikTok tužio administraciju Donalda Trumpa.

Oglašavanje