Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

Viber podiže lajkanje na novu Razinu

Iz Vibera su poručili da su posvećeni tome da korisnicima priušte izražavanje na najjasniji mogući način.

Foto: Viber

Iz tvrtke Rakuten Viber, najavili su uvođenje opcije “Reakcija na poruke u zajednicama” kako bi podigli lajkanje na novu izražajniju razinu.

“Uz globalni porast frekventnosti instantnog dopisivanja, Viber proširuje asortiman kreativnih prikaza na svojoj platformi kako bi omogućio svojim korisnicima da se pomoću njih u potpunosti mogu izraziti kroz razmjenu poruka”, navodi se u priopćenju.

Viber je povodom Svjetskog dana emojija, 17. srpnja, pitao korisnike kojeg emojija najviše vole, a na prvom mjestu je završio emoji “srce”.

“Uz emoji srca, LOL, šok, tuga i bijes će uskoro biti uvršteni kao mogućnost reakcije na sadržaj u Viber zajednicama”, navodi se u priopćenju.

Iz Vibera su poručili da su posvećeni tome da korisnicima priušte izražavanje na najjasniji mogući način na njihovoj platformi.

“Mogućnost jednostavnog lajkanja poruka ne obuhvaća cijeli spektar emocija koje one pobuđuju kod ljudi te smo zaključili da bi trebalo omogućiti više opcija u tom smislu, a funkcija reakcija na poruke će im upravo to pružiti.”, rekao je glavni menadžer za operacije Vibera Ofir Eyal.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Jedna od njih bi trebala biti mogućnost dodavanja novih kontakata putem QR koda.

Aplikacije

Spotify je uveo novu opciju kojom glazbenici mogu dobiti novac direktno od korisnika, ali isto tako i donirati u dobrotvorne svrhe. Na ovo se...

Novosti

Unicode konzorcij, neprofitna organizacija sa sjedištem u Kaliforniji čija je osnovna svrha briga o standardima za alfanumeričke znakove i emotikone, donio je odluku o...

Novosti

Apple je u ponedjeljak proširio svoju ponudu emojija s rodno neutralnim opcijama, novim životinjama, hranom te mnogim drugima. 328 novih emojija stiglo je s...

Oglašavanje