Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Aplikacije

WhatsApp radi na podršci za više uređaja s chat sinkronizacijom

Jedan će račun postati funkcionalan na više uređaja, što će znatno olakšati i ubrzati komunikaciju.

Foto: Pixabay

WhatsApp radi na podršci za više uređaja, a iste poruke bi se trebale moći čitati s nekoliko ekrana zahvaljujući sinkronizaciji prethodnih komunikacija. Tako će jedan račun postati funkcionalan na više uređaja, što će znatno olakšati i ubrzati komunikaciju.

Podršku za više uređaja, WhatsApp trenutno nudi preko WhatsApp Web-a, no opcija zahtjeva da mobitel bude uključen i povezan s internetom. Nova podrška za više uređaja neće zahtijevati da mobitel bude stalno povezan i omogućit će korisnicima simultano korištenje WhatsAppa na više uređaja, piše The Verge.

Također, nova značajka će vjerojatno podržavati chat history sinkronizaciju, čime će omogućiti WhatsApp korisnicima da sinkroniziraju svoje poruke na uređajima.

Osim nove značajke, WhatsApp bi trebao lansirati i dugo iščekivanu iPad aplikaciju.

WhatsApp platforma trenutno ima preko dvije milijarde korisnika, a broj se konstantno povećava. Zbog toga redovito stižu i nove opcije, od kojih se najveći broj tiče sigurnosti korisnika i sprječavanja širenja lažnih vijesti.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Aplikacije

Jeste li znali za sve ove trikove?

Novosti

Iz Niantica tvrde da će ova promjena imati utjecaj na vrlo mali postotak dnevno aktivnih igrača, no to je ipak gubitak za one koji...

Aplikacije

Jedna od njih bi trebala biti mogućnost dodavanja novih kontakata putem QR koda.

Aplikacije

Tamni način rada trenutno je dostupan beta korisnicima, ali očekuje se da će uskoro biti dostupan svima. Prema napisima WABetaInfo, WhatsApp korisnici koji su...

Oglašavanje