Apple

Bijeli iPhone u ponudi Vipneta

Supermodel Mateja Penava prva isprobala bijeli Apple iPhone 4, koji će se od sutra moći kupiti u Vip centrima za 9 kuna u tarifama Sve za mene i Sve za posao 600. U nastavku pročitajte detaljnije informacije.

U Vip centrima diljem Hrvatske od danas počinje prodaja bijelih Apple iPhone 4 uređaja, čime Vipnet među prvima u Hrvatsku dovodi ovaj atraktivni uređaj. Uz superiorne tehničke karakteristike, bijeli iPhone 4 ističe se i kao nezaobliazni modni dodatak. Stoga nije bilo bolje osobe od Mateje Penave, naše svjetski poznate manekenke i ljubiteljice Apple proizvoda, da na posebnom photo-shootingu u Vip centru na Iblerovom trgu u Zagrebu, prva dobije priliku upoznati se sa svim mogućnostima koje nudi bijeli iPhone 4. Ljubav je rođena na prvi pogled, a Mateja, koja je između ostaloga i zaštitno lice Givenchyja i Yves Saint Laurenta je s neskrivenim oduševljenjem odradila ovo snimanje.

– Kao obožavateljica Apple proizvoda na prvi pogled sam se zaljubila u bijeli iPhone 4 kojeg sam odmah dodala mojoj kolekciji Apple gadgeta. Kod iPhonea 4 me oduševljava  činjenica da s jednim uređajem mogu obavljati sve svoje poslove te se ujedno i dobro zabaviti, a u bijeloj je boji zbilja savršen – rekla je Mateja tijekom snimanja.

Vipnet kao kompanija tradicionalno poznata po inovativnim proizvodima i uslugama sa zadovoljstvom nastavlja svojim korisnicima nuditi atraktivne novitete, a bijeli Apple iPhone 4 to svakako jest. Vipnet će iPhone 4 u bijeloj boji ponuditi u Sve za mene i Sve za posao tarifama već od 9 kuna.

Ekskluzivni iPhone 4 u bijeloj boji će se prodavati u Vip centarima diljem Hrvatske, te u partnerskim shopovima u kojima će korisnici moći isprobati proizvod uz pomoć stručnog osoblja.

Prenosi portal Racunalo.com.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh