Apple

Jeftini iPhone stiže u ožujku, proizvodnja započela, evo što donosi

Foto: Apple/@OnLeaks/@iGeeksBlog

Ako pratite Apple iPhone oznake redovno, onda znate da jedna nedostaje, a sad je poznato i zašto je preskočena.

Početkom ili sredinom ožujka Apple će najaviti, kako pišu strani mediji, najnoviji iPhone, koji će biti jeftiniji, ali će imati najnovije funkcije.

Foto: Apple/@OnLeaks/@iGeeksBlog

Taj model imat će oznaku iPhone 9, koja u Apple nomenklaturi trenutno nedostaje i bit će zapravo nasljednik iPhone SE modela (neki i dalje misle da će biti iPhone SE2).

Cijena ovog uređaja bit će niža od aktualnih iPhone modela, ali će i dalje biti daleko od povoljne, kad se usporede uređaji u istom rangu. Zapravo, karakteristike ovog uređaja uopće neće biti loše. GSMArena piše da će imati Apple 13 Bionic chip, koji će ga učiniti aktualnim dugi niz godina, a vratit će se i Touch ID tipka, koju Appleovi fanovi i dalje vole.

Foto: Apple/@OnLeaks/@iGeeksBlog

Mobitel će biti izrađen od aluminija, imat će jednu naprednu kameru na poleđini i sprijeda, a ekran će i dalje biti dijagonale od 4,7 incha tj. oko 12 centimetara, popularne kod iPhone korisnika.

Foto: Apple/@OnLeaks/@iGeeksBlog

Navodno, proizvodnja iPhone 9 mobitela već je počela i u prodaji će biti odmah nakon najave, a Apple planira da tijekom 2020. godine proda nevjerojatnih 30 milijuna ovih mobitela, što je samo prvi kontingent naručenih modela.

Cijena iPhonea 9 bi navodno trebala biti 399 Eura, za model od 64 gigabajta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh