Apple

Nikad povoljniji iPhone: tvoj je za samo 221,99 eura!

Koliko god hvalili pametne telefone temeljene na Androidu, ili bili oduševljeni odnosom uloženo/dobiveno kod kineskih mobitela, ostaje neprikosnovena činjenica: neprikosnoveni vladar tržišta smartfona od samoga početka je američki Apple.

Za razliku od sveprisutnih uređaja temeljenih na Androidu, Apple je svijet za sebe: poseban hardver i poseban softver skrojen je samo za jedan, unikatan uređaj, zbog čega takva konfiguracija radi savršeno. Nije ni čudo, budući da cijela vojska inženjera i softveraša radi za samo taj jedan dan u godini kad Apple predstavlja svoj novi pametni telefon.

Potražnja za njihovim uređajima ne pozna granice, jer se one pomiču naviše sa svakim novim modelom. Ali kupiti novi iPhone XS Max nije jednostavno, baš suprotno: cijena koja se za njega traži jednostavno je nedohvatna velikom broju kupaca.

Ali i za to ima lijeka: trgovina Movilshack trenutno prodaje iPhone 6 Plus, čija se ionako povoljna redovna cijena može dodatno spustiti kuponom! Riječ je o savršeno očuvanim, ranije korištenim uređajima, koji i dalje pružaju najbolje od Apple svijeta, zbog čega predstavljaju odličnu kupnju.

>> Pogledaj ponudu pametnih telefona iPhone

Ponuda se dijeli na tri grane, zavisno o količini interne memorije koju želite. iPhone 6 Plus se tako nudi u sljedećim varijantama:

1. iPhone 6 Plus (16 GB) uz kupon PF000416GLCX košta 221,99 euro
2. iPhone 6 Plus (64 GB) uz kupon PF000464GLCX košta 237,99 euro
3. iPhone 6 Plus (128 GB) uz kupon PF0004128GLCX košta 259,99 euro

Važno je naglasiti kako su svi ovi uređaji temeljito obnovljeni i provjereni, a Movilshack vam na njih daje godinu dana jamstva, tako da ste bezbrižni i s te strane. Ujedno su otključani za sve mreže, tako da će raditi kod bilo kojeg domaćeg operatera.

Još jedna zgodna sitnica našla je mjesto u ovoj akciji: Lightning USB kabel za punjenje, čija se cijena prepolovila. Originalno košta 15,99 eura, ali eto ga sada za samo 8,99 eura (ponudu pogledaj ovdje). Nije loše uzeti tako što, ja ih imam nekoliko. Jednim punim mobitel u kući, drugi je u autu, a i treći je negdje u nekoj ladici.

Ovo je uvjerljivo najbolja opcija trenutno na tržištu, tako da ne morate tražiti dalje ako želite povoljni iPhone. I naravno, ne zaboravite koristiti kupone da prođete jeftinije. 🙂

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh