Apple

Upravljanje domom pomoću BeoLink aplikacije

Samo je pitanje vremena kada će korisnici preko svojih mobilnih uređaja moći u potpunosti upravljati svojim domom. Od danas je dostupna Bang & Olufsen BeoLink aplikacija koja omogućuje pristup i kontrolu audio i video uređajima te automatizaciju dijela doma. Aplikacija je dostupna na uređajima Apple iPad, iPhone i iPod Touch.

Pri izlasku iPad uređaja na tržište, korisnici su bili pomalo nezadovoljni što uređaj nije posjedovao RF modul, tj. radio frekvencijski senzor koji bi ga učinio odličnim za daljinsko upravljanje. Od danas korisnici ne moraju više biti nezadovoljni jer koristeći Bang & Olufsen Master Link Gateway mogu upravljati uređajima u svom domu preko bežične veze, ako je dom odgovarajuće opremljen.

BeoLink aplikacija daje potpunu kontrolu nad audio i video uređajima. Korisnici mogu birati koji CD žele slušati, pojačavati ili smanjivati glasnoću zvuka, paliti ili gasiti TV ili stereo uređaje pa čak i paliti i gasiti svjetla.

„Zadovoljni smo što smo proširili skup funkcija kojima korisnici mogu automatizirati kućanstvo i upravljati svojim uređajima za zabavu“, izjavio je Zean Nielsen, predsjednik Bang & Olufsen podružnice u SAD-u. „Dajući potpunu slobodu i pogodnost korisniku da daljinski upravljaju svojim tehnološkim naprednim domovima, želimo naglasiti da tehnologija mora biti osmišljena kako bi služila čovjeku , a ne obratno“, nadodao je i završio Nielsen.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh