Apple

Wrapsol Ultra zaštita

“Kada kupite proizvod i otpakirate ga, jedna od prvih stvari koja vam padne na pamet jest kako zaštiti taj proizvod, posebno prvih par tjedana dok je proizvod nov i blještav”,  bila je jedna od misli vodilja inženjera tvrtke Wrapsol pri stvaranju novoga proizvoda nazvanog Wrapsol Ultra.

Wrapsol Ultra predstavlja prozirnu zaštitu za mobilne uređaje proizvedenu kako bi bila kompatibilna s raznim mobilnim uređajima kao što su the Google Nexus One, Apple iPhone/iPod, Motorola Droid, RIM Blackberry i mnogi ostali. Wrapsol Ultra predstavlja zaštitu od ogrebotina i urezivanja, ali također posjeduje apsorpcijska svojstva koja, tvrde u Wrapsolu, čuva mobilni uređaj od padova s visine do 2 metra.

Iako je građen od čvrstih materijala, Wrapsol Ultra neće oštetiti mobilni uređaj tj. njegov zaslon. Iako se koristi kao zaštita, Wrapsol Ultra se uopće ne primijeti na uređaju.

Ni pri prvome nanošenju ne trebaju se dodavati nikakvi tekući materijali kako bi se zaštita bolje primila na uređaj. Početna cijena uređaja iznositi će 24.99 dolara.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh