Blackview

Blackview A10 pogađa omjer cijene i kvalitete ($59,99)

Nema dugo da je Blackview obavijestio javnost o lansiranju još jednog smartfona iz njihove uspješne A linije niskobudžetnih smartfona. Blackview A10 je u pitanju, a dopustite mu da vam sam prezentira svoju viziju u priloženom kratkom videu:

Ovaj lagani mali smartfon želi se pohvaliti upravo svojom paperjastom težinom za koju može zahvaliti laganom plastičnom materijalu stražnje ploče. Što se specifikacija tiče, A10 dolazi s IPS zaslonom dijagonale 5 inča i u HD rezoluciji (1280*720p).

Mediatekov procesor MT6580A radi s maksimalnim taktom do 1,3GHz i sa četiri jezgre, a u radu mu pripomaže 2GB radne memorije i 16GB prostora za pohranu. Baterija ima kapacitet 2.800mAh i debljine je tek 8,8mm.

A10 opremljen je stražnjom kamerom rezolucije 8MP i prednjom koja može razlučiti do 5MP. Čitač otiska prsta nalazi se pod stražnjom kamerom. Pokreće ga Android 7.0. Nougat.

Eh sad, Blackview je kao redovnu cijenu naveo 74,99 dolara, no na Aliexpressu ga se može na posebnoj ponudi za samo 59,99 dolara, gdje je dostupan u klasičnoj crnoj te bijeloj i zlatnoj boji. Ako trebate jednostavan, minimalan smartfon koji nema težinu u ruci i potreban vam je uglavnom za obavljanje poziva, korištenje društvenih mreža i povremeno surfanje internetom, Blackview A10 predstavlja odličan izbor, imajući u vidu odnos cijene i kvalitete.

>> Pogledaj ponudu za Blackview A10 na Aliexpressu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh