Blackview

Blackview A7 Pro košta tek 69,99 dolara

Prije nekoliko mjeseci – u srpnju, konkretno – Blackview je lansirao pametni telefon A7, kojeg je pozicionirao u najniži cjenovni rang. Iznimnoj gužvi u tom segmentu unatoč, ostvareni su više nego zadovoljavajući prodajni rezultati. Temeljem sirovih brojeva i pozitivnih povratnih informacija kupaca, krenulo se na rad na novome modelu, točnije nadogradnji smartfona koji se pokazao dobitnom kombinacijom.

Blackview je upravo objavio kako je na tržište stigao A7 Pro, nasljednik gore spomenutog mobitela. Nova, naprednija inačica na Flash prodaji košta 69,99 dolara, a po čemu se ova dvojica konkretno razlikuju pogledajte u priloženom videu.

Idemo malo o specifikacijama: SoC je dobro poznati MT6737, što će reći da je ovo 4G mobitel – nije loše za 440 kuna. Memorija je sasvim dovoljna za nezahtjevnog korisnika: 2 GB radne dostajat će za svakodnevne jednostavne zadaće (dopisivanje i slično), dok interne ima 16 GB. Zaslon je 5-inčni u HD rezoluciji (1.280×720 p), a baterija kapaciteta 2.800 mAh.

Straga su dvije kamere, sve češći slučaj i među ovakvom bagatelom. senzori od 8 MP i 0,3 MP dat će rudimentarni bokeh efekt, dok ćete sprijeda okidati slike sa senzorom od 5 MP. Tu je i Android 7.0, a zanimljivo, Blackview je uspio dodati i senzor otiska prsta.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Aliexpressu

Trenutna cijena mobitela je 79,99 dolara, a danas od 17:00 h spustit će se na cifru od samo 69,99 dolara ili 440 kuna.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 14 rujna, 2017 at 6:14 pm

    Kako se može poručiti iz zemalja bivše Jugoslavije?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh