Blackview

Blackview BV6800 Pro podjela i aktivnost

Predprodaja Blackview BV6800 Pro mobitela približava se kraju iako još uvijek postoje brojne narudžbe od kupaca. Do sada je količina narudžba prekoračila 500,000! Blackview je dobio visoku pohvalu u industriji i duboko ga vole mnogi kupci.

Sada je Blackview objavio jedan video o tome kako BV6800 Pro radi izvrsno bez oštećenja nakon što ga proguta brza voda i nakon još mnogo testova vodootpornosti.

Prije svega, Blackview je uložio puno truda u izgradnju ovog uređaja. Prvo, zaslon je zaštićen od udaraca blago podignutim rubom telefona. Postoji isto i zaštita rubova kao što možete vidjeti na slikama. Sve je umotano u okvir od aluminijske legure i gume čineći ovo izuzetno izdržljivim telefonom. Također je prošao certifikat IP68, IP69K i MIL-STD-810G koji osiguravaju zaštitu od vibracija, udaraca, prašine, visokog tlaka, velikih promjena temperature i uranjanja u vodu do 2 metra tijekom 2 sata.

Dakle, imamo dobre vijesti za ljude koji vole aktivnosti u prirodi, nemojte se brinuti ako je vaš BV6800 Pro pao na kamen ili u vodu. Građevinarima i drugim ljudima koji se bave težim poslovima bi isto mogao dobro doći tako otporan mobilni telefon, posebno jer je otporan na prašinu! Ako ste izgubljeni zaljubljenik u planinarenje na otvorenom s gotovo nikakvim signalom, pošaljite informacije i mjesto vašim odabranim kontaktima koje ste postavili prije. SOS funkcionalnost osigurava da možete obavijestiti nekoga da ste u opasnosti i trebate pomoć u kratkom roku vremena.

BV6800 Pro specifikacije:

– IP68 | IP69K | MIL-STD-810G
– 4GB RAM + 64GB ROM
– Android 8.0 Oreo | NFC
– 5.7″ FHD+ 18:9 Zaslon
– 8MP prednji fotoaparat i 16.0MP stražnja kamera
– Prepoznavanje otisaka prstiju i otključavanje pomoću lica
– 6580mAh velika baterija sa 12V/2A brzim punjenjem
– Bežični punjač od 24W
– GPS i Glonass sa SOS funkcijom

Zadnja aktivnost od Blackview je bila jako uspješna, i donijela je puno zabave. Blackview također vjeruje da će sljedeća aktivnost biti još jedan novi uspjeh. Za više informacija o pretprodaji BV6800 Pro, molimo posjetite službenu Blackview stranicu.

Tražili ste:

  • blackview bv6800 recenzija (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh