Blackview

Blackview ima dobru ponudu za crni petak, vidi za koliko je pojeftinio!

Ako tražiš robustan, otporan mobitel, na pravom si mjestu. Blackview, ugledni proizvođač iz Kine, na njemačkom Amazonu organizirao je prodaju povećeg broja svojih proizvoda, a ja sam izdvojio tri baš onako dobra smartfona – evo koja.

Prvi među njima je BV5800, koji se prodaje za 135,99 eura. Jako lijepo sniženje s originalnih €169,99 čini ga odličnom kupnjom, jer mobitel ovakvih karakteristika (pritom mislim na certifikat IP68) gotovo je nemoguće naći po tako niskoj cijeni. Ne zaboravimo i veliku bateriju kapaciteta 5.580 mAh, po čemu je i dobio ime. Evo ga na ovom linku, pa provjerite odgovara li vašem stilu života.

Sljedeći je BV9000 Pro s baterijom od 4.180 mAh i zaslon od 5,7-inča zaštićen s Corning Gorilla Glass 5, koje nudi izvanredno visok stupanj zaštite od udaraca. Otporan je dakle izvana, ali iznutra je pravi avion – s odličnim Helio P25 i pridruženih 6 GB RAM-a te 128 GB prostora za pohranu podataka, ovaj mobitel jamči izvrsne performanse u svim uvjetima. I njemu je cijena snižena s originalnih €369,99 na 295,99 eura.

Kao što sam rekao, Blackview je spustio cijenu i drugim uređajima, kao što je to BV9000. On sad košta 231,99 eura, dok je, recimo, BV8000 Pro pao je na 223,99 eura. Da ne duljim i ne nabrajam sve modele koji su se našli na popustu, pogledajte ih sve na ovome popisu. Moram reći da je broj uređaja namijenjenih prodaji s popustom ograničen, pa za više informacija gdje i po kojoj cijeni kupiti ove mobitele skočite na službenu stranicu proizvođača.

Zanimljivost za kraj: Blackview od samih početaka surađuje s kompanijom Mediatek, proizvođačem čipseta za mobilne uređaje. Baš zato će BV9700 biti među prvim uređajima s Mediatekom P70. Isto tako, već je predviđeno da će čipset P80, koji tek treba stići na mobilne platforme, biti ugrađen u modele ove kompanije, čime će i budući mobiteli iz Blackviewa imati vrhunske performanse i, već smo navikli, vrlo pristupačnu cijenu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh