Blackview

Blackview najavio P liniju smartfona s velikim baterijama

Početkom mjeseca Blackview je u Pragu predstavio svoje nove proizvode, a osobitu pažnju posvetilo se smartfonu P6000, koji predvodi novu liniju ovog proizvođača. Nakon što su proveli 2017. godinu boreći se u kategoriji otpornih smartfona i pred kraj izbacili impresivni BV9000 Pro te time uspješno zaključili smjer, u kompaniji su se odlučili za lansiranje nove P linije čija je osnovna značajka – moćna baterija.

Blackview je pripremio promociju za prva tri smartfona iz linije, P6000 koji predvodi ovaj niz, P6000 Plus s baterijom od 6.180mAh i odnosom stranica 18:9 te P10000 čije će specifikacije biti nešto masnije.

Zasad ipak informacije cure samo o P6000, koji je idealan kako bi predstavio liniju kao najpristupačniji, i prvi od trojice. U kratkom videu predstavljene su njegove najbolje strane:

I iako možemo očekivati da će P6000 Plus i P10000 imati bolje specifikacije, ni za P6000 ne može se reći puno lošeg. On dolazi s 5,5-inčnim FHD zaslonom i Helio P25 procesorom. Baterija ima kapacitet 6.180mAh i ne može se izvaditi – no, može poslužiti da nahrani energijom i druge smartfone, a kabel će vjerojatno biti uključen u cijenu.

Blackview je škrt s informacijama, a ni na službenim stranicama još nema ovog smartfona. Zna se još da je debljine 9,8mm te da je stražnja kamera dualna s rezolucijom 21MP i prednja ima rezoluciju 8MP.

Od sljedećeg tjedna P6000 bit će dostupan po promotivnoj cijeni, koju ne možemo još ni pretpostaviti. Ostale specifikacije, kao i cijenu, Blackview će objaviti kroz par dana, više o svemu uskoro.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh