Blackview

Blackview otkrio kakva je kamera na BV9000 Pro (13MP+5MP)

BV9ooo Pro iz Blackviewa smartfon je o kojem smo pisali u nekoliko navrata, i predstavlja jedno od većih dostignuća ove kompanije u nastajanju. Blackview se osobito trudi oko dizajna svojih smartfona pa su oni uvijek distinktivni, odnosno uočljivi u ponudi i lako je razabrati njihov brend. Dizajn naglašava i neke karakteristike smartfona, a prizmatični modeli obično dolaze s IP68 certifikatom, odnosno obično je riječ o otpornim smartfonima. Takav je slučaj i s BV9000 Pro, a Blackview je postao poznato ime upravo u toj liniji proizvodnje. Ovaj smartfon možda je i njihov najbolji dosad, sudeći po specifikacijama koje mu po svemu idu u prilog.

Uz 5,7-inčni zaslon i Helio P25 procesor s maksimalnim radnim taktom do 2,6GHz, BV9ooo Pro ostavlja malo mjesta za razočarenje. Hoće li se korisnici razočarati u kamerama? To možemo saznati iz priloženog videa:

Blackview BV9000 Pro ima stražnju kameru s rezolucijom 13+5MP te širokim otvorom blende f/2.0, zbog čega može u fotografiju smjestiti više od stvarnosti koja se odvija pred vama. Softversko poboljšanje dolazi u vidu pametnog autofokusa, što uvelike olakšava fotografiranje i postizanje određenih, profesionalnih efekata. Tu je i dvostruka LED bljeskalica za sve moguće potrebe osvjetljenja.

Rezultati kamere nisu loši, a kao potvrdu toga, Blackview je pustio i nekoliko fotografija:

S ovim teško da ćete biti nezadovoljni. Kamera ima pristojne performanse, a kad dolazi u paketu s dobrim procesorom i velikom memorijom (BV9ooo dolazi u dvije memorijske kombinacije, 6+128GB i 4+64GB), onda možemo već govoriti i o sasvim pristojnom smartfonu.

BV9ooo Pro ima još jedno softversko poboljšanje za kameru, a ono se tiče noćnog snimanja – primijetit ćete kako su i fotografije snimljene tijekom noći ostvarile prilično dobre rezultate.

Uistinu, može se reći da je Blackview nadmašio samoga sebe. U ponudi je intrigantni križanac, u kojem su blendirane karakteristike otpornih smartfona i onih s golemim zaslonima. Uz omjer stranica 18:9 na svom zaslonu, koji je zaštićen Corning Gorilla 5 staklom, Bv9000 Pro izgleda kao veliki uspjeh, a osobiti dizajn zasigurno će sam po sebi privući dovoljan broj kupaca.

>> Blackview BV9000 Pro na Gearbestu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh