Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview

Blackview otkrio kakva je kamera na BV9000 Pro (13MP+5MP)

BV9ooo Pro iz Blackviewa smartfon je o kojem smo pisali u nekoliko navrata, i predstavlja jedno od većih dostignuća ove kompanije u nastajanju. Blackview se osobito trudi oko dizajna svojih smartfona pa su oni uvijek distinktivni, odnosno uočljivi u ponudi i lako je razabrati njihov brend. Dizajn naglašava i neke karakteristike smartfona, a prizmatični modeli obično dolaze s IP68 certifikatom, odnosno obično je riječ o otpornim smartfonima. Takav je slučaj i s BV9000 Pro, a Blackview je postao poznato ime upravo u toj liniji proizvodnje. Ovaj smartfon možda je i njihov najbolji dosad, sudeći po specifikacijama koje mu po svemu idu u prilog.

Uz 5,7-inčni zaslon i Helio P25 procesor s maksimalnim radnim taktom do 2,6GHz, BV9ooo Pro ostavlja malo mjesta za razočarenje. Hoće li se korisnici razočarati u kamerama? To možemo saznati iz priloženog videa:

Blackview BV9000 Pro ima stražnju kameru s rezolucijom 13+5MP te širokim otvorom blende f/2.0, zbog čega može u fotografiju smjestiti više od stvarnosti koja se odvija pred vama. Softversko poboljšanje dolazi u vidu pametnog autofokusa, što uvelike olakšava fotografiranje i postizanje određenih, profesionalnih efekata. Tu je i dvostruka LED bljeskalica za sve moguće potrebe osvjetljenja.

Rezultati kamere nisu loši, a kao potvrdu toga, Blackview je pustio i nekoliko fotografija:

S ovim teško da ćete biti nezadovoljni. Kamera ima pristojne performanse, a kad dolazi u paketu s dobrim procesorom i velikom memorijom (BV9ooo dolazi u dvije memorijske kombinacije, 6+128GB i 4+64GB), onda možemo već govoriti i o sasvim pristojnom smartfonu.

BV9ooo Pro ima još jedno softversko poboljšanje za kameru, a ono se tiče noćnog snimanja – primijetit ćete kako su i fotografije snimljene tijekom noći ostvarile prilično dobre rezultate.

Uistinu, može se reći da je Blackview nadmašio samoga sebe. U ponudi je intrigantni križanac, u kojem su blendirane karakteristike otpornih smartfona i onih s golemim zaslonima. Uz omjer stranica 18:9 na svom zaslonu, koji je zaštićen Corning Gorilla 5 staklom, Bv9000 Pro izgleda kao veliki uspjeh, a osobiti dizajn zasigurno će sam po sebi privući dovoljan broj kupaca.

>> Blackview BV9000 Pro na Gearbestu

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Blackview

Blackview je popularni proizvođač pametnih telefona i jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona otpornih na udarce, vodu i prašinu. Proizvode visokokvalitetne robusne pametne telefone...

Blackview

Kompanija Blackview vodeći je svjetski proizvođač pametnih telefona otpornih na udarce, vodu i prašinu. Svaki njihov mobitel odlikuje se uzornom otpornošću na navedene nedaće,...

Blackview

Danas se u gradu Shenzhenu u Kini održao medijski skup u organizaciji kompanije MediaTek, na kojem su predstavljeni neki vrlo zanimljivi podaci. Zvijezda skupa...

Blackview

Ako tražiš robustan, otporan mobitel, na pravom si mjestu. Blackview, ugledni proizvođač iz Kine, na njemačkom Amazonu organizirao je prodaju povećeg broja svojih proizvoda,...

Oglašavanje