Blackview

Blackview P10000 Pro (Helio P23, 4GB RAM) pokazao performanse na testu baterije

Mnogi korisnici pametnih telefona pri odabiru novog uređaja smatraju bateriju jednim od top prioriteta.

Pametni telefoni i inače, već duži niz godina, od prijelaza na litij-ionske baterije, vrlo brzo troše svoje izvore energije. A sa sve snažnijim procesorima i sve višim rezolucijama zaslona, potrošnja baterije dodatno se ubrzava.

Stoga, brojni proizvođači ponajprije ulažu u bateriju kako bi korisnicima ponudili uređaje koji ih neće ostaviti na cjedilu usred bijeloga dana.

Među njima je i Blackview, a najnovije od ovog proizvođača je Blackview P10000 Pro, čija baterija ima kapacitet od nevjerojatnih 11.000mAh.

Blackview je objavio test baterije, 4-satno intenzivno korištenje uređaja koje je bateriju iscrpilo za samo 16 posto u sveukupno 4 sata i 18 minuta neprestanog korištenja:

Osim baterije visokog kapaciteta, P10000 Pro nastavlja niz solidnim setom specifikacija. Bateriji se pridružuje MediaTekova tehnologija brzog punjenja Pump Express 4.0. Zaslon s dijagonalom od 5,99 inča donosi FHD+ rezoluciju, a pod njim krije se procesor Helio P23 s maksimalnim radnim taktom do 2,0GHz, kojemu u radu pomaže 4 GB RAM-a, što sve zvuči kao pristojno odmjerene snage.

Kapacitet interne memorije je uravnoteženih 64 GB, a i prednja i stražnja kamera imaju sekundarni senzor s rezolucijom od 0,3 MP. Glavni senzor stražnje kamere donosi rezoluciju od 16 MP, a na prednjoj rezolucija je do 13 MP.

Čitač otiska prsta na ovom je mobitelu smješten na boku, no tu nije kraj mogućnostima biometrijske identifikacije. Blackview je u ovaj model uvrstio i senzore potrebne za tehnologiju prepoznavanja lica, pa budući korisnici mogu biti zadovoljni svojim novim uređajem jer stupa u korak s najnovijim tehnologijama. OS je Android 7.1, a Blackview se nije izjasnio o nadogradnji na Android 8 Oreo.

Blackview P10000 Pro dostupan je u dvije varijacije – s kožnom ili staklenom stražnjom pločom, a cijena mu je trenutno najniža na AliExpressu gdje iznosi 197,79 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh