Blackview

Blackview S8 s 5,7 inča i 4+64 GB memorije stigao u promotivnu ponudu

Blackview S8

Još malo gužve među kineskim mobitelima upravo je unio Blackview S8; novi model ove kompanije upravo se pojavio u promotivnoj ponudi na Gearbestu i čini se vrlo primamljivom kupnjom s obzirom na cijenu i ono što donosi. S8 će se, dakle, u sljedećih nekoliko dana (16.-23.10.) moći kupiti po akcijskih 149,99 dolara, pa idemo vidjeti vrijedi li tog novca.

Blackview S8

Njegovo ime već sugerira osnovni dizajnerski smjer; riječ je o telefonu bez rubova ekrana no valja još istaknuti kako je njegova dijagonala golemih 5,7 inča a stranice u odnosu 18:9. Hardverski itekako ima što reći, budući da se temelji na čipsetu MT6750T i memorijskoj kombinaciji 4 GB RAM + 64 GB ROM. Baterija koja se brine o energetskim potrebama nabrojanog hardvera je kapaciteta 3.180 mAh i trebala bi potrajati cijeli dan. Kamere su također na visokoj razini, jer dualni setup straga predvodi Sony IMX258 razlučivosti 13 MP.

>> Pogledaj promotivnu ponudu za ovaj uređaj

Čini se kako je Blackview pokušao napraviti pametni telefon koji će zadovoljiti zahtjeve mnogih: velik i moderan zaslon za multimediju, odlična hardverska podrška za multitasking i igranje te kvalitetan senzor kamere za fotografiranje. Ukoliko ste u potrazi za nečim od nabrojanoga, ovaj uređaj vrijedan je razmatranja: dat će i više nego se od njega traži.

Blackview S8

1 Komentar

1 Komentar

  1. 17 listopada, 2017 at 2:29 pm

    Imao jedan,i nikad vise

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh