Blackview

Blackview zaintrigirao svojom 5V/5A tehnologijom brzog punjenja (VIDEO)

Početkom travnja na tržište je tresnuo Blackview P10000 Pro sa zaista teškom i golemom baterijom kapaciteta 11.000 mAh. Mnogi korisnici pametnih telefona upitali su koliko je vremena potrebno da se tolika baterija napuni, a Blackview odgovara ingenioznim rješenjem.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel na AliExpressu

Sigurno ste primijetili da svaki proizvođač ima svoju formulu za tehnologiju brzog punjenja. Blackview je za ovaj model izabrao nižu voltažu od većine proizvođača i ponudio 5V/5A brzo punjenje koje, prema izjavama kompanije, pruža sigurnije punjenje koje štiti i mobitel i punjač od pretjeranog zagrijavanja.

Tehnologija brzog punjenja ne bi se tako zvala da ne napuni bateriju u manje od dva i pol sata, a za Blackview P10000 Pro potrebno je otprilike toliko – prema službenim testiranjima, golema 11.000 mAh napuni se za 2 sata i 25 minuta. Blackview je objavio i video kako bi se zainteresirani mogli uvjeriti sami, a pogledati ga možete na dnu članka.

Blackview P10000 Pro je u 5 minuta punjenja primio povećanje od 4 posto, što znači da početak punjenja ide brže kako bismo imali što manju potrebu posezati za punjačem. Mobitel je inače najbolje puniti malo po malo, koliko stignete, a u komadu od 0-100 % trebalo bi je puniti samo kad zamijetite očit pad performansi. U principu, punjenje ne šteti bateriji koliko joj šteti zagrijavanje, a do njeg nužno dolazi ako se radi o dužem vremenskom roku.

>> Blackview P10000 Pro (Helio P23, 4 GB RAM) pokazao performanse na testu baterije

Kako bi poštedio 11.000 mAh bateriju od pretjeranog zagrijavanja, Blackview je smanjio voltažu na 5V dok najčešće slušamo o kombinacijama 12V/2A, 9V/2A i slično. Za postizanje ove prednosti, Blackview je prema službenim informacijama sam izradio adapter, bateriju, kabel, strujni krug, sučelje te tehnologiju inteligentne peterostruke zaštite koja štiti sustav od preopterećenja.

Hvale vrijedan trud od Blackviewa!

>> Nađi Blackview P10000 Pro na AliExpressu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh