Blackview

Bliži se Svjetski kongres mobilnih tehnologija: Blackview će u Barceloni predstaviti otporni smartfon BV5800 Pro

Krajem mjeseca u Barceloni se odvija Svjetski kongres mobilnih tehnologija, na kojem se očekuje da će, između ostalog, i Samsung predstaviti svoj flagship Galaxy S9, mobitel za koji se očekuje da će daleko nadmašiti sve ostale u prodajnim brojkama.

Brojni su proizvođači iz tog razloga odlučili propustiti predstaviti svoje proizvode na Kongresu, među njima i Huawei i HTC. Naprosto, briga da će Samsungova postignuća baciti sjenu na njihov rad uvjetovala je da s objavom svojih flagshipa pričekaju još mjesec-dva.

No, nemaju svi proizvođači takav luksuz slobodnog marketinga, i velikim su dijelom vezani upravo za ovakva događanja kao najbolje prilike da obave svoje predstavljanje tržištu.

Među njima je i tvrtka Blackview, koja planira predstaviti nekolicinu svojih uređaja: to su mobiteli o kojima se još uvijek ne zna ništa, osim poneke informacije koja je procurila. Primjerice, Blackview će predstaviti mobitel P10000 Pro koji će imati dvije varijante stražnje ploče: jednu presvučenu kožom, i drugu u staklu.

Danas je tvrtka objavila više informacija o posljednjem otpornom mobitelu koji imaju u ponudi (prilično širokoj, obzirom da Blackview svoj uspon na tržištu bilježi upravo otpornim modelima), a to je BV5800 Pro. Informacija kojom su ga najavili tiče se kapaciteta baterije, koji se s 5.180mAh podiže iznad prosjeka i nudi upravo to – natprosječno vrijeme korištenja. Zaslon će imati omjer stranica 18:9, istaknuto je još kako će BV5800 Pro imati podršku dualne 4G mreže (što znači da će obje SIM kartice moći operirati na najbržem internetu) i imat će bežično punjenje. Objavljen je i video teaser:

No, to nije jedini mobitel koji Blackview predstavlja u Barceloni; kraj veljače i početak ožujka obilježit će, kao i obično, poplava novih uređaja, i s užitkom ćemo popratiti sve inovacije, zanimljivosti i dobre prilike. Za više informacija o Blackviewu, možete pogledati njihov Facebook ili Twitter račun.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh