Blackview

BV9000 i BV9000 Pro: otporni smartfoni moćnih specifikacija s 18:9 omjerom stranica

Blackview se već nekoliko godina ponajviše trudi na razvijanju modela otpornih smartfona, i u tome su sve bolji. Najbolji dokaz za to su posljednja dva smartfona BV9000 Pro i BV9000, a razlika među njima svodi se na memorijski kapacitet i, shodno tome, na cijenu. Blackview je zaslone ovih smartfona zaštitio slojem Corning Gorilla 5 stakla, pa se osim na visoku otpornost kućišta može očekivati i izdržljivost zaslona. Guma oblaže veći dio smartfona kako bi bio što nedodirljiviji, a u jednom zabavnom testu iz Blackviewa ove su snage i demonstrirane:

Blackview se može pohvaliti i kako su oni prvi koji su dizajnirali otporne smartfone s 18:9 omjerom stranica na zaslonu, što pridonosi i dizajnu koji je nešto elegantniji nego je to tipično za ovu kategoriju. Oba smartfona pokreće Helio P25 procesor s maksimalnim radnim taktom do 2,6GHz. Razlika je u memorijskom kapacitetu, pa tako BV9000 Pro dolazi obogaćen sa 6GB radne memorije i 128GB prostora za pohranu, dok je BV9000 nešto tanji, ali i dalje moćan s 4GB RAM-a i 64GB interne memorije. Prednje kamere kod oba uređaja imaju rezoluciju do 8MP, a stražnje kamere u dualnoj konfiguraciji donose fotografije u rezoluciji 13MP+5MP. Baterija im je također ista, s kapacitetom od 4.180mAh i 12V/2A brzim punjenjem. Oba smartfona imaju senzor otiska prsta na poleđini, NFC funkciju i USB On-The-Go. OS je Android 7.1.

Razlika u cijeni im je značajna, obzirom da im je jedina razlika u memorijskom kapacitetu. BV9000 Pro možete pronaći na Gearbestu za 314,99 dolara, a Bv9000 u istoj toj trgovini trenutno košta 229,99 dolara, što je njegova promotivna cijena.

>> Posjetite službene stranice

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh