Blackview

“Jak, mlad i slobodan”: Blackview ima zanimljiv slogan za svoj S8 s 5,7-inčnim zaslonom i četiri kamere

Blackview je u šaroliku ponudu smartfona s beskrajnim zaslonima ušao sa svojim takmacem koji se ističe po jednoj stvari koju nema nijedan koji mu nalikuje, a to su čak četiri kamere – odnosno, dva senzora za prednju i za stražnju kameru.

Objavili su i video kojim žele namamiti kupce u svoju mrežu:

Sviđa vam se? Pa, nije loš, ali nije ni najbolji u ponudi. Solidan smartfon za cijenu po kojoj se može kupit, a to je 149,99 dolara. Za taj iznos može se uživati u ekranu po posljednjoj modi – velik, rekao bi čovjek beskrajan, HD+ zaslon s omjerom stranica 18:9 donosi lijepu prezentaciju, a pod njim ruje solidan procesor MT6750T i njemu pridruženih 4GB radne memorije.

Nije se štedjelo ni na prostoru za pohranu – za podatke ima pripremljenih 64GB memorije – dio kojih će otići na OS, a Blackview je uposlio Android 7.0, koji će do kraja godine biti nadograđen na verziju 8.1. Baterija ima omanji kapacitet – 3.180mAh, no dolazi s tehnologijom brzog punjenja.

Kako sam već spomenula, Blackview S8 dolazi s četiri senzora kamera, a rezolucija je jednaka s obje strane – i prednja i stražnja kamera imaju glavne senzore rezolucije 13MP, te pomoćne od 0,3MP. Pitanje je koliko veliku razliku mogu učiniti pomoćni senzori ovako niske rezolucije, no oni su ipak tu, kako bi pokušali fotografijama dati određen efekt dubine polja.

Ni po čemu poseban, osim po konfiguraciji kamera, Blackview S8 možda neće osvojiti tržište, ali bi mogao ostaviti dobar trag za sobom i malo olakšati probijanje svojim nasljednicima, jer Blackview je još relativno mlada kompanija i njeno vrijeme tek treba stići. Naručiti ga možete na Gearbestu klikom na link ovdje.

3 komentara

3 Comments

  1. 2 studenoga, 2017 at 8:52 am

    Koja je cijena

  2. 3 studenoga, 2017 at 10:24 pm

    Oko 1000 kn

  3. 5 studenoga, 2017 at 3:39 pm

    Jednom kupio,i nikad vise

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh