Blackview

Kupi moderni Android smartfon za sitne pare!

Za nas kupce, trenutno stanje na tržištu pametnih telefona je bolje nego ikada. Konkurencija je ogromna, a mobiteli lako dostupni sa svih strana svijeta.

Baš zbog toga cijene su daleko niže nego pred par godina, kad su kupci u pravilu mogli birati između tek par (debelo preskupih) modela u trgovinama.

Danas, s druge strane, nudi se vrlo pristojan Blackview A20 za samo 660 kuna s troškovima uvoza već uračunatim u cijenu! Ukoliko zavirite u spomenute domaće dućane, za taj iznos ni danas ne možete kupiti praktički ništa. Blackview A20, opet, nudi poprilično za te novce.

Zaslon je dijagonale 5,5 inča, a iznad njega se nalazi selfie-kamera razlučivosti 5 megapiksela. Popraćena je uobičajenim softverskim dodacima za poboljšanje snimljenog materijala, kako bi vlasnik ispao zgodniji nego što zbilja jest. Na leđima je dvostruka kamera, čiji senzori od 8 odnosno 0,3 megapiksela mogu snimiti fotke s bokeh efektom.

Pogonski dio čini Mediatek MTK6739, a memorija se dijeli na 2 GB radne i 16 GB interne, na kojoj se nalazi Android 8.1 Oreo – više nego dovoljno za nezahtjevnog korisnika.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj

Ovaj superjeftini uređaj namijenjen je onima koji ne mogu ili ne žele dati više od spomenutih 660 kuna (uračunat je trošak uvoza, još jednom napominjem), a zauzvrat žele pouzdan pametni telefon.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh