Blackview

P10000 Pro je još ranije potvrdio nadmoć svoje baterije, a sad je objavljen i test stražnje kamere

Blackview je aranžirao opaki sklop i sad ova neman, P10000 Pro, hara tržištem puštena s lanca. U sklopu Gearbestove promocije brenda Blackview koju možete pogledati ovdje, ima i povoljnu cijenu.

Još u ožujku čuli smo prve vijesti o novom modelu popularne serije pametnih telefona s velikim baterijama, kada je objavljeno da će kapacitet baterije kod P10000 Pro iznositi čak 11.000mAh! Zaista, nema brige oko energetskog stanja vašeg džepnog i inteligentnog ljubimca.

Testiranja su pokazala da baterija može izgurati i sedam dana na jednom punjenju, a impresivna Mediatekova tehnologija brzog punjenja Pump Express 4.0 koja može napuniti ovaj kapacitet u dva i pol sata potvrdila je superiornost ovog mobitela nad mnogim drugima koji tvrde da mogu isto.

Tu je i lijepi 6-inčni zaslon s FHD+ rezolucijom u 1080*2160 piksela, Helio P23 čipset, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, senzor otiska prsta, Android 7.1, itd.

Danas nam je u fokusu kamera. P10000 Pro ima sustav od četiri kamere, što će reći dva senzora sprijeda i dva straga. Prednja kamera ima rezoluciju 13MP+0,3MP i LED bljeskalicu, a stražnja 16MP+0,3MP i dvojnu LED bljeskalicu. Glavni senzor stražnje kamere je Sony IMX298 s f.20 otvorom blende. S tim rečenim, ove kamere mogu znatno bljeskati, a glavni senzor ima široki otvor, što će reći da se jako trude održati fotke dobrima i u uvjetima lošeg osvjetljenja, a upravo noćne snimke predstavljaju najveći izazov kamera na budžetnim smartfonima. Tu su i različiti načini rada, poput Blur, Mono, Pro i sl., digitalna poboljšanja koja nude širok izbor mogućnosti.

Blackview je korisnicima htio demonstrirati još jednu nadmoć P10000 Pro, osim izdržljivosti baterije, a to je noćno snimanje. Pa, pogledajte sami koliko im je uspjelo u tome:

Priložene su i fotografije koje će pokazati kako kamera radi u uvjetima lošeg osvjetljenja, ali na vrlo osvjetljenim objektima.

Ako vam se sviđa viđeno, nemojte oklijevati previše. P10000 Pro u sklopu promocije Blackview branda na GearBestu košta samo 199,99 dolara, a ponuda traje do 21. svibnja. Pogledajte P10000 Pro, kao i ostale Blackviewove proizvode, na ovoj poveznici.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh