Blackview

“Proširi svoju viziju”, najava je novog natjecatelja u kategoriji flagshipa – Blackview S8

Čuvajte se – klonovi Samsungovih osvajača ljestvica su na putu! Nakon što su Homtom i Bluboo izvijestili javnost o dolasku svojih modela vrlo inovativno nazvanih S8 – stiže još jedan imenjak, koji lansira kompanija Blackview. Nije to jedini kuriozum – smartfoni se često plasiraju i s funkcijama koje su dosad neviđene, a kada je razvoj novih tehnologija van njihova dometa, služe se pametnim trikom – plasiraju uređaje koji imaju dosad neviđeni spoj funkcija. Kod Blackview S8 radi se o prvom smartfonu sa zaslonom bez rubova i četiri kamere.

Možda nas je teško oduševiti takvom najavom u ovom vremenu kada su nove tehnologije pojave svakodnevnice, ali hajde, uz tinjanje blagog interesa pročitali smo što Blackview kaže o svom najnovijem flagshipu, čije lansiranje se planira do kraja ove godine. Objava na službenom YouTube kanalu brzinska je predstava S8 koja će “proširiti vašu viziju”:

Prezentiran je efektan, primamljiv 5,7-inčni HD zaslon čiji su rubovi zakrivljeni prema stražnjoj ploči – i to s omjerom slike 18:9,trend kojeg su se uhvatili brojni proizvođači, a pokrenuo ga je kineski proizvođač Xiaomi. Iz Blackviewa stižu informacije kako će njihov S8 iznijeti i dvije kamere s dualnom konfiguracijom Sonyjevih senzora. Sve to na tankom i elegantnom tijelu pod potkroviteljstvom zadnje mode.

Još nisu poznate detaljnije specifikacije, ali poznato je kako ovo ide – Blackview će ponuditi jeftin smartfon modernog dizajna i slabijih performansi, a kakva će biti procjena omjera cijene i kvalitete tek ostaje vidjeti – ovo su tek prve informacije o sljedećoj kategoriji smartfona u kojoj se Blackview želi natjecati.

>> Blackview Facebook
>> Blackview Twitter

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh