Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Blackview

Stiže nam nova neman iz Blackviewa s 11.000mAh baterijom

Krajem 2017. godine Blackview je najavio P seriju pametnih telefona s velikim baterijama.

Informacije o prvaku serije, mobitelu P6000, također smo pisali prošle godine, a osim goleme baterije i ostatak specifikacija mu je dosta dobar, primjerice P6000 pakira Helio P25 procesor i 6 GB radne memorije.

P10000 Pro pak, koji je tema današnjeg članka, ima nešto drugačiji set specifikacija, a za početak ima bateriju još većeg kapaciteta – čak 11.000mAh.

Blackview tvrdi da P10000 Pro ima toliko moćnu bateriju da može potrajati i do 50 dana na jednom punjenju. Naravno, u stand-by načinu. Naravno, vjerovat ćemo tek kad vidimo na vlastite oči.

Zaslon će imati 18:9 omjer slike kako bi tijelo mobitela bilo uže i izduženije kako bi se pogodovalo rukovanju jednom rukom, a dijagonala zaslona iznosi 6 inča. Rezolucija je u 1080*2160 piksela.

Blackview P10000 Pro ima i podršku 5V/5A brzog punjenja, koja postiže da se mobitel u potpunosti napuni za 2 sata i 25 minuta, što je impresivna brojka ako se uzme u obzir veliki kapacitet baterije.

Već prije najavljeno je kako će ovaj model izići u dvije verzije s različitim dizajnom. Jedna inačica modela imat će staklo preko stražnje ploče za jednostavnost i stil, dok će druga inačica biti presvučena kožom za udobnost i osjećaj bogatstva.

Više informacija uskoro!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Blackview

Blackview je popularni proizvođač pametnih telefona i jedan od vodećih proizvođača pametnih telefona otpornih na udarce, vodu i prašinu. Proizvode visokokvalitetne robusne pametne telefone...

Blackview

Kompanija Blackview vodeći je svjetski proizvođač pametnih telefona otpornih na udarce, vodu i prašinu. Svaki njihov mobitel odlikuje se uzornom otpornošću na navedene nedaće,...

Blackview

Danas se u gradu Shenzhenu u Kini održao medijski skup u organizaciji kompanije MediaTek, na kojem su predstavljeni neki vrlo zanimljivi podaci. Zvijezda skupa...

Blackview

Ako tražiš robustan, otporan mobitel, na pravom si mjestu. Blackview, ugledni proizvođač iz Kine, na njemačkom Amazonu organizirao je prodaju povećeg broja svojih proizvoda,...

Oglašavanje