Blackview

Stiže nam nova neman iz Blackviewa s 11.000mAh baterijom

Krajem 2017. godine Blackview je najavio P seriju pametnih telefona s velikim baterijama.

Informacije o prvaku serije, mobitelu P6000, također smo pisali prošle godine, a osim goleme baterije i ostatak specifikacija mu je dosta dobar, primjerice P6000 pakira Helio P25 procesor i 6 GB radne memorije.

P10000 Pro pak, koji je tema današnjeg članka, ima nešto drugačiji set specifikacija, a za početak ima bateriju još većeg kapaciteta – čak 11.000mAh.

Blackview tvrdi da P10000 Pro ima toliko moćnu bateriju da može potrajati i do 50 dana na jednom punjenju. Naravno, u stand-by načinu. Naravno, vjerovat ćemo tek kad vidimo na vlastite oči.

Zaslon će imati 18:9 omjer slike kako bi tijelo mobitela bilo uže i izduženije kako bi se pogodovalo rukovanju jednom rukom, a dijagonala zaslona iznosi 6 inča. Rezolucija je u 1080*2160 piksela.

Blackview P10000 Pro ima i podršku 5V/5A brzog punjenja, koja postiže da se mobitel u potpunosti napuni za 2 sata i 25 minuta, što je impresivna brojka ako se uzme u obzir veliki kapacitet baterije.

Već prije najavljeno je kako će ovaj model izići u dvije verzije s različitim dizajnom. Jedna inačica modela imat će staklo preko stražnje ploče za jednostavnost i stil, dok će druga inačica biti presvučena kožom za udobnost i osjećaj bogatstva.

Više informacija uskoro!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh