Blackview

Voliš li poklone? Uzmi besplatni Blackview S8

Ukoliko ste u potrazi za telefonom sa zaslonom bez rubova, povedite računa o Blackview S8; riječ je o jednoj od najisplativijih opcija uopće. Taj se telefon upravo pojavio u pretprodaji na službenoj stranici, gdje se pružaju dvije vrlo zanimljive prilike za potencijalnog kupca: cijena se može srezati za 30 dolara uz odgovarajući kupon, ili se S8 čak može dobiti potpuno besplatno – potrebno je tek da se prijaviš sa svojom elektroničkom poštom.

Blackview S8 donosi, inače, vrlo zanimljivu konfiguraciju. U cijeloj je priči, dakako, dominantna vizualna komponenta, pa ću početi s ekranom dijagonale 5,7 inča (720×1.440 točaka). Omjer stranica je 18:9, a sam zaslon pokriva čak 90% prednje strane uređaja.

Na njegovoj ćete poleđini prvo zamijetiti dvostruku kameru. Ona primarna je s poznatim Sonyjevim senzorom od 13 megapiksela IMX258 i otvorom blende f/2.0. Njemu sekundira kamera sa senzorom od 0,3 megapiksela, čime se stvara bokeh efekt. Prednja kamera ima kombinaciju senzora od 8 MP (interpolacijom se diže do 13 MP) te još jedan senzor od 0,3 MP s pripadajućom bljeskalicom, kako bi selfiji dobro izgledali i u mraku.

Hrvanje s aplikacijama zadaća je poznatog Mediatekovog čipseta MT6750T, kojem podršku pruža 4 GB radne memorije. Skladišnog prostora ima sasvim dovoljno: 64 GB više će nego dostajati za svakodnevnu upotrebu, a ako baš zaškripi, ista se može proširiti karticom kapaciteta do 256 GB.

Sudjeluj u promotivnoj ponudi i osvoji besplatan Blackview S8

Promocija ovog uređaja tek je počela, a trajat će do 15.10. Sretan dobitnik besplatnog primjerka bit će proglašen tri dana kasnije na službenoj stranici kompanije, kao i na njihovom Facebook profilu. Sretno!

2 komentara

2 Comments

  1. 10 listopada, 2017 at 11:39 am

    Kako se prijaviti za ucestvovanje u igri.

  2. 28 listopada, 2017 at 5:17 pm

    jel besplatno

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh