Blackview

Želiš smartfon poput iPhonea X? Možda je ovaj taj

Sezoni kopiranja nikad kraja – na tuđim dizajnima zarađuju i mnogi drugi, no to je jednostavno takav princip poslovanja – no hard feelings. Blackview je za svoj sljedeći projekt odabrao skinuti dizajn iPhonea X, ali s nešto izmijenjenim omjerom stranica.

Na slici se može vidjeti da će novi smartfon iz Blackviewa oponašati dizajn iPhonea X, pa će uz full-screen dizajn udomiti i “notch”, crni “zub” na vrhu zaslona u koji su smješteni potrebni senzori. Stražnja kamera će imati dva vertikalno postavljena senzora. Model je vrlo tanak, tek 8,5mm, a Blackview je izjavio da ciljaju napraviti smartfon koji će biti lagan.

Osim toga, poznato je da će zaslon biti 5,85-inčni s 19:9 omjerom stranica. Bit će tu i tehnologija prepoznavanja lica (upravo za tu tehnologiju potrebno je mnoštvo senzora uglavljenih u “notchu”). Iz kompanije su najavili kako će ovaj smartfon podržavati i novo bežično punjenje (stoga će mu stražnja ploča biti od stakla, kako bi se uredno naslonila i preuzela energiju iz za to namijenjenih charging padova).  OS će biti Android 8.1.

Cijena će biti pravo iznenađenje, kažu izvori. Obzirom na cijenu od tisuću dolara koju drži iPhone X, cijena Blackviewove kopije bit će neizmjerno manja. Uskoro, nadamo se, stiže više informacija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh