Bluboo

Bluboo će na tržište izbaciti još 1.000 jedinica Bluboo S3 po pretprodajnoj cijeni

Iz kompanije Bluboo dojavili su kako su vrlo zadovoljni prvim tjednom pretprodaje novog mobitela Bluboo S3.

Podsjetimo, Bluboo S3 je vrlo pristupačan smartfon s golemom 8.500mAh baterijom i modernim dizajnom.

Prema vijestima iz kompanije, prvi pretprodajni tjedan završio je s kompletnom rasprodajom Bluboo S3, kojeg je na tržištu bilo u 1000 jedinica. Bluboo sada javlja kako će u prodaju pustiti još tisuću jedinica, i to po istoj pretprodajnoj cijeni.

>> Pogledaj ponudu za Bluboo S3 na BangGoodu

Osim ove lijepe vijesti, stigao je i unboxing & teardown video koji možeš pogledati odmah:

Bluboo je pokazao svu opremu koja dolazi u paketu s mobitelom, a radi se o nemaloj vrijednosti koja uključuje adapter s podrškom 12V/2A brzog punjenja, USB kabel, 3,5mm adapter za slušalice, OTG adapter i 3u1 USB punjač koji se može iskoristiti za punjenje drugih mobitela. Bluboo je upakirao i masku za mobitel i zaštitu za staklo, sve zajedno sigurno vrijedi 50 dolara.

U dijelu videa u kojemu tehničar rastavlja Bluboo S3 na faktore, lako je uočiti veliku bateriju. U videu je i dokaz da Bluboo S3 zaista ima dualni senzor na stražnjoj kameri, a to je važno istaknuti jer brojni proizvođači tvrde da je kamera nekog mobitela dualna, da bi korisnici prilikom korištenja otkrili da je druga leća lažna.

Bluboo S3 mogao bi očarati tržište ovog proljeća, a detaljne specifikacije pisali smo ovdje. Svakako baci oko na ponudu – više možeš saznati na Bluboo službenim stranicama ili izravno na prodajnom linku za BangGood.

>> Bluboo S3 službene stranice

>> Bluboo S3 na BangGoodu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh