Bluboo

Pogledajte što može Bluboo Maya Max (video)

Već ranije ovog mjeseca Bluboo je najavio skoro puštanje na tržište novog modela smartphonea, Maya Max. Iako su već neki detalji poznati, Bluboo je otkrio još nekoliko aseva u rukavu koji će krasiti novi uređaj.

Već ranije smo pisali da će Bluboo Maya Max imati snažan Mediatekov 6750 čipset s osam jezgara, a novost je njegov radni takt od 1.5GHz. U grafičkom segmentu će mu pomagati procesor Mali-T860MP2, što je i logičan izbor kod smartphonea kojemu su primarne karakteristike vizualne naravi. Operativni sustav koji će se brinuti za ispravan rad softvera i korisničkog sučelja je Android 6.0 Marshmallow.

Memorija je prostrana, jer nudi 3 GB RAM-a te 32 GB ROM-a, što bi trebalo biti dostatno za pohranu svih vrsta podataka.

To govorimo zbog dviju snažnih kamera razlučivosti 8 i 13 MP. Stražnja kamera je opremljena najnovijim Sony IMX214 fotosenzorom koji će davati jasne i oštre fotografije. Uz to, zaslon duljine dijagonale šest inča, izrađen s pomoću Corning Gorilla 4 stakla u OGS tehnologiji, što znači da je staklo tanje od uobičajenog, što omogućuje veću osjetljivost i transparentnost te bogatiji kolorit i vizualni doživljaj. Čak i na tom stanjenom OGS zaslonu našlo se mjesta za dvoslojni dodirni panel koji omogućuje upravljanje čak i s mokrim rukama ili rukavicama.

Bluboo Maya Max će biti opremljena i s mogućnošću glasovni i video-poziva s pomoću VoLTE tehnologije, brzina downstreama je udvostručena na 300 GB, zahvaljujući  podržavanju 4G LTE tehnologije šeste kategorije. Osim toga, ovaj uređaj će biti opremljen i odličnim neovisnim Hi-Fi sustavom i NXP zvučnikom, što će sigurno dovesti i auditivna osjetila u stanje ugode. Pristup svim ovim mogućnostima jće biti moguć s pomoću čitača otiska prsta, koji raspoznaje otisak za samo 0.1 sekundu.

Sve ovo će pogoniti litij-ion polimerska baterija jakosti 4200 mAh koja je dugotrajna, a prema riječima proizvođača, pametna tehnologija brzog punjenja omogućit će dvosatni razgovor nakon samo pet minuta punjenja.

Iako ni cijena ni datum početka prodaje ovog uređaja nisu još poznati, vjerujemo da će Bluboo Maya Max biti zanimljiv korisnicima. Koje još mogućnosti ovaj smartphone ima, pogledajte u videu.

>> Za više informacija o ovom uređaju posjetite službenu stranicu.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 31 srpnja, 2016 at 11:36 am

    Poštovani , molimo Vas da odvojite trenutak i posjetite našu stranicu te pronađete nešto za sebe po garantirano najpovoljnijoj cijeni u klasi. Ponuda se širi svakog dana te zahvaljujemo na pažnji 🙂

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh