Bluboo

Bluboo S1 s 5,5-inčnim ekranom i 4GB RAM-a ponovno je na cijeni od 159,99 dolara

Bluboo S1 već je neko vrijeme na tržištu, i u jeku lansiranja novih smartfona koji ovih dana izlaze i iz paštete, htjeli su podsjetiti javnost na svoj model, s kojim im je namjera pomesti tržište ponudom kvalitetnog smartfona izuzetno niske cijene. Bluboo S1 dolazi ogrnut specifikacijama koje ga smještaju u trendovske vrhove, a kako slika vrijedi tisuću riječi, za dobivanje osjećaja o tome o kakvom se uređaju radi te što se od njega može očekivati u odnosu na performanse, preporučamo da pogledate sljedeći video:

Na prvu se primijeti kako je Bluboo S1 nešto deblji, no to mu može biti i prednost u smislu veće izdržljivosti i otpornosti. Nije pretjerano težak, ali masa od 170 grama je dovoljna da osjetite da držite komad kvalitetne elektronike u dlanu. Priznat ćemo da djeluje pomalo nezgrapno, što je možda čak i osvježenje – umjesto ulaganja u dizajn, Bluboo je u kućište utjerao nešto bolji  hardver. Unutar kućišta dimenzija 144*75,9*8,7 mm smjestio se 5,5-inčni ekran s rezolucijom 1920*1080 piksela.

>> Ponuda za S1 na GearBestu ($159,99)

Performanse stražnje kamere ispitane su u videu, njeni senzori imaju rezoluciju 16MP i 3MP. Kamera je obogaćena softverskim nadogradnjama te se korisnici mogu poigravati raznoraznim efektima kako bi obogatili svoje fotografsko iskustvo. Video prikazuje i test baterije (3.500mAh), koja je očito optimizirana za smanjenu početnu potrošnju, jer u 20 minuta intenzivnog korištenja troši tek 8 posto kapaciteta. Procesor je Helio P25 (2,5Ghz) kojemu je pridruženo 4GB radne i 64GB interne memorije. Na Antutu benchmark testu S1 ima rezultat 63360. Bluboo je ovaj smartfon namijenio intenzivnijim korisnicima. I sad je malo jasnija potencijalna predimenzioniranost.

Tek kad se dođe do cijene, priča je stvarno sočna. S1 dođe samo 159,99 dolara i može ga se naručiti na GearBestu ili na AliExpressu ako slijedite navedene poveznice u članku, u bijeloj ili u crnoj boji.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh