Bluboo

Bluboo S3: kopija Samsung Galaxy S9 s triput većom baterijom

Bluboo će nas ove godine počastiti većim brojem pametnih telefona sa zaslonom od ruba do ruba.

Zasloni koji zauzimaju preko 90 posto prednje površine uređaja vrlo se često i prelijevaju preko rubova, a korisnici i recenzenti su podijeljenog mišljenja. Prednost takvog zaslona je u očigledno većoj površini, koja ako je uz to i blago zaobljena na rubovima nudi puno bolji vizualni doživljaj. Nedostatak je pak veća izloženost zaslona pri udarcima. Zaobljene zaslone je također puno skuplje zamijeniti od četvrtastih.

Bluboo S3 će, sudeći po nacrtima koji su procurili iz tvrtke, imati metalni okvir kućišta koji će štititi zaslon. Zaslon ima dijagonalu od 6 inča i 18:9 omjer stranica, a rezolucija nije poznata.

Najveća prednost ovog mobitela leži u njegovoj bateriji, čiji je kapacitet od 8.500mAh za tri puta veći od Samsung Galaxy S9, za koji je Bluboo priznao da je inspiracija za ovaj model. S3 podržava 12V/2A brzo punjenje, koji se baterija može napuniti za 2 i pol sata, a s punim kapacitetom može iznijeti i do 6 dana umjerene uporabe.

Velika baterija je odgovor i za dimenzije kućišta, čija debljina je 11,2 milimetara.

Stražnja ploča je zaobljena na rubovima kako bi mobitel bolje pristajao u ruci, a imat će i neki vid premaza koji će štititi od klizanja.

Bluboo S3 na dnu ima utor za USB 3.0 s bržim prijenosom podataka i podrškom OTG funkcije, odnosno obrnutog punjenja.

Bluboo S3 izaći će na tržište sljedeći mjesec, više informacija o hardveru i cijeni uskoro.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh