Bluboo

Bluboo S3 pokazao izvrsne rezultate baterije u 4-satnom testu (VIDEO)

Kada natjecanje postane opako, znate da je Bluboo u akciji.

Kineska kompanija Bluboo nedavno je lansirala novi Bluboo S3 koji želi korisnicima ponuditi što više onog što ima Samsung Galaxy S9, ali za što manje novaca. I uistinu, ovaj ljepotan sletio je na tržište po vrlo niskoj cijeni a ponuditi može trostruko jaču bateriju od one koju ima Samsungov flagship.

Bluboo je odlučio ovu prednost i dokazati pa je kompanija objavila testiranje baterije na svom YouTube kanalu, a taj video možete pogledati i ovdje:

Ukratko, Bluboo S3 izložen je standardnom 4-satnom testiranju kroz najzahtjevnije radnje pametnih telefona. Tako je snaga baterije ovog mobitela dokazana kroz prikazivanje videa visoke rezolucije, snimanje u visokoj rezoluciji, puštanje glazbe, video razgovor i igranje PUBG-a. Nakon četiri sata vrlo intenzivnog rada, iz baterije je iscrpljeno samo 16 posto kapaciteta.

To je izvrstan rezultat, a nije ni čudo jer je baterija stvarno velika, ima kapacitet od 8.500 mAh što je za tri puta više od baterije na Galaxy S9. Priča je popraćena i podrškom za 12V/2A brzo punjenje što znači da se Bluboo S3, osim što se sporo crpi, brzo i puni.

Osim moćne baterije, Bluboo S3 nudi solidne specifikacije. Prednosti su veliki 6-inčni zaslon i izdašna memorija (4+64GB), kao i dobre kamere – stražnja je dualna i donosi rezoluciju od 21+5MP a prednja kamera ima 13MP.

Bluboo S3 je lansiran 18. travnja kada su otkrivene i sve specifikacije. Prvi tjedan pretprodaje je prošao tako dobro da su u kompaniji odlučili produljiti aktivnost za još jedan tjedan i u opticaj su pustili još tisuću uređaja zbog visoke potražnje. Trenutno, može ga se pronaći i na TomTopu po akcijskoj cijeni od 149,99 dolara.

>> Saznaj više o Bluboo S3 u trgovini TomTop

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh