Bluboo

Bluboo S8 snižen za čak $50 za Noć vještica

Na svakom koraku se vidi kako se bliži Noć vještica. Ovo je nešto što se obilježava u Sjedinjenim Američkim Državama, no utjecaj američke kulture golem je; i kod nas unazad par godina možete naići na mjesta gdje se ljudi prigodno oblače, dok su u Kini tako što podigli na sasvim drugu razinu: stvorili su od toga priliku za zaradu.

Kupci su također već navikli da se i generalno bezazleni događaji poput ovog obilježavaju popustima, pa se suzdržavaju od kupnje dok ne nalete na prigodna sniženja. S tim na umu Bluboo S8, novi uređaj ove kompanije, dolazi s ugodno korigiranom cijenom: s originalnih 189,99 dolara kliznut će na samo 139,99 dolara, što je popust od odličnih 50 zelenih novčanica.

Ovaj smo uređaj već spominjali: riječ je o mobitelu s ekranom s odnosom stranica 18:9, a sve to na dijagonali od 5,7 inča. Osam jezgri čipseta MT6750T zaduženo je za performanse, pri čemu će svesrdno pomagati i 3 GB radne memorije. Operativni sustav je Android 7.0 Nougat smješten na internoj memoriji kapaciteta 32 GB. I Bluboo odnedavna razvija vlastito sučelje imena 360OS, koji će se naći povrh Googleova OS-a. Fotografsku sekciju predvodi Sonyjev senzor od 16 megapiksela, koji je u dualnoj postavi s još jednim senzorom od 3 MP. Sprijeda se pak nalazi kamera razlučivosti 8 MP.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Banggood

Kao što vidite, i Bluboo se ukrcao u vlak vrlo sličnih mobitela koji su izronili unazad dva ili tri mjeseca i vrlo su slični kako izgledom, tako i specifikacijama. Ukoliko se želite detaljnije uputiti u ovaj mobitel posjetite službenu stranicu ili pak pratite našu – zasigurno ćemo se opet sjetiti ovog S8. Još bih spomenuo kako je akcija baš počela, a traje do 31.10. u ponoć.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh