Bluboo

Bluboo S8 u službenoj video objavi skida se do gola (ali to nije sve!)

Rastavljanje smartfona na sastavne dijelove dio je kampanje koju Bluboo vodi s ciljem bolje prodaje svojeg modela S8, kineskog niskobudžetnog pandana Samsung S8. Prodaja se zasad odvija na dvije platforme, odnosno unutar ponude dviju web trgovina, BangGood i AliExpress. Službeni video u kojemu je do najsitnijeg komada elektronike prikazana anatomija Bluboo S8 možemo pogledati zajedno:

U videu je prikaza većina pojedinačnih komponenti, poput baterije kapaciteta 3.450mAh, senzora prednje kamere, kao i dvostrukog senzora Sony proizvodnje na stražnjoj kameri, te senzor za otisak prsta. Kineski tehničar u ovom ubrzanom videu glatko i elegantno odspaja različite dijelove odgovarajućim alatima, a potom sve ponovno sastavlja, čime je demonstrirana jednostavnost kompozicije, i vjerojatno se u Bluboou nadaju da će ovim slijedom potaknuti i servise diljem svijeta da se pozabave popravcima njihovih modela.

>> Pogledaj ponudu za Bluboo S8 na BangGoodu

Prije dva dana Bluboo je objavio još jedan video, a u njemu su prikazane osnovne funkcije i pozornost je usmjerena ka korištenju uređaja. Pogledajmo zajedno kako izgleda korisničko iskustvo smartfona Bluboo S8:

Iz opsežne prezentacije, koju se zaista isplati pogledati ako ozbiljno razmišljate o nabavi ovog smartfona, izvlačimo neke brojčane podatke: 18:9 brojke su koje opisuju format ekrana, masa uređaja je 197 grama, dimenzije 151,2 X 71,6 X 8,8 mm, a dualna kamera sa Sony senzorima ima rezoluciju 16MP+3MP. Doznajemo i malo više o funkcijama Centra za sigurnost, koji je dio personalizirane inačice Android 3.6.0 – funkcija 360 Clone omogućava vam jednostavan i zaštićen prijenos podataka na drugi uređaj, a čini nam se vrlo korisnom funkcija softverske nadogradnje 360 Freeze, koja će blokirati određene elemente softvera kako bi optimizirala potrošnju RAM-a i spasila korisničko iskustvo od blokiranja i zamrzavanja zaslona te usporavanja rada aplikacija.

Ako ste pogledali oba videa, možete biti sigurni da ste dosta dobro informirani. Cijena ovog uređaja je 149,99 dolara u objema trgovinama, i zaista se radi o dobrom omjeru cijene i kvalitete.

>> Pogledaj ponudu za Bluboo S8 na AliExpressu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh