Bluboo

Bluboo S8+ uskoro na tržištu! Kakve je popuste Bluboo priredio za Dan samaca (11. studenog)?

Dan samaca u Kini se slavi i obilježava kupovinom poklona putem web trgovina. I to poklona za sebe. 11. studenog služi kao svojevrsno Anti-Valentinovo, dan prilikom kojeg oni koji trenutno ne uživaju u romantičnoj ljubavi odlučuju sebi priuštiti nešto zgodno – i, naravno, povodom tog dana otvaraju se brojne akcije i popusti.

Bluboo je pametno odigrao ovaj mjesec: nakon što je u prodaju pustio S8 i njegovu laganiju inačicu S8 Lite, ove subote (točnije u petak u 17 sati po našem vremenu) lansirat će i onu nabrijanu inačicu, S8+, a o tome je bilo riječi na našem portalu i ranije ovaj tjedan.

Bluboo S8+ ima redovnu cijenu od 179,99 dolara, no tijekom pretprodajnog perioda, koji će trajati dva tjedna, odnosno do 25. studenog, ovaj smartfon možete nabaviti za 159,99 dolara, a kupci će uz to dobiti i poklone na dar, i to u vrijednosti od 30 dolara, a među poklonima pronaći će se zaštitna maska, zaštita za staklo, dva adaptera C tipa i dva USB kabela. Ali ne samo to – prvih 1.111 kupaca ovog smartfona dobit će dodatnih 10 posto popusta, što znači da će cijena za S8+ biti 149,99 dolara.

 

Kompanija Bluboo neće tu stati s ponudom; naime, iz rukava će izvaditi još dva vrlo uspješna ovogodišnja modela svojih smartfona. Bluboo S8 bit će na akciji do 13. studenog i prvih 1.111 kupaca moći će ga nabaviti za samo 129,99 dolara, a Bluboo S1 će svojih 1.111 kupaca oduševiti cijenom od 149,99 dolara. Oba smartfona okrenut će i pokoju nagradnu igru te će biti moguće osvojiti dodatni popust od 50 dolara.

Svi ostali modeli iz Bluboo-ove ponude bit će na popustima, od 20 do 40 posto, a iz kompanije tvrde kako će cijene njihovih uređaja u ovom periodu biti manje nego ikad. Zaista dobra ponuda!

 

Na Facebook stranici otvorit će još jednu nagradnu igru, a sudjelovanjem možete osvojiti besplatan uređaj Bluboo S8+ .

Nema sumnje da najbolji dealovi ove godine za Bluboo smartfone upravo stižu – priključite se karnevalu i uživajte u svom samačkom statusu (ili kupite djevojci novi smartfon, neće vam zamjeriti 🙂 !

>> Bluboo ponuda za 11.11.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh