Bluboo

Bluboo S8 zakuhtava svoju prodaju dodatnim akcijama

Kako funkcioniraju promocija i prodaja kod Kineza? Do naše redakcije stigao je idealan primjer za ilustraciju marketinga pametnih telefona onih proizvođača koji na tržištu još nisu postigli dostatnu vidljivost – najučinkovitiji način je ponuda uvijek manje i niže cijene uređaja. Bluboo S8 je, kako već znamo, u jeku svoju pretprodaje, i cijena mu je, kako je i procijenjena kroz najavni period, zasad na 149,99 dolara na BangGoodu. Podsjetimo, radi se o modelu koji za svoj uzor uzima jedan od trenutno najtraženijih i najprodavanijih smartfona, Samsung Galaxy S8.

Prodaja na BangGoodu bila je zakazana do 14. kolovoza, no Bluboo se odlučio za nastavak suradnje s ovom trgovinom, a i za organizaciju dodatnih pogodnosti, pa će S8 biti moguće nabaviti i po cijeni od 74,99 dolara, no samo u određeno vrijeme u danu, i samo određeni broj jedinica će biti dostupan. Točnije, svakog dana u 20 sati po našem vremenu prvih 20 uređaja bit će prodani po najnižoj cijeni. Ako imate dovoljno brz internet, možete se uključiti u trku i biti zaista počašćeni golemim popustom, a akcija traje do 20. kolovoza.

>> Pogledaj ponudu za Bluboo S8 na BangGoodu


Bluboo S8 bit će moguće nabaviti i na AliExpressu od utorka, 15. kolovoza. Cijena će biti ista, no na AliExpressu će svaki kupac ući u bubanj i biti u mogućnosti osvojiti besplatan uređaj ili bežične slušalice u vrijednosti od 50 dolara. Ponuda traje do 21. kolovoza, a sretni dobitnici dočekat će objavu izvlačenja na službenoj Facebook stranici.

Bluboo S8 ima 2,5D zakrivljen zaslon s omjerom slike 18:9, pokreće ga Mediatekov MT6750T na 1,5GHz, GPU je Mali T860. Tu su i 3GB RAM-a i 32GB ROM-a (proširivo do 256GB). Stražnja kamera je u dualnoj konfiguraciji, a kamera ima kapacitet 3.450mAh. OS je personalizirana inačica Androida 3.6.0, i developeri su posebnu pozornost posvetili zaštiti korisničke privatnosti.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh