Bluboo

Bluboo za Božić nudi svoje najbolje smartfone u pola cijene!

Prema posljednjim vijestima, Bluboo će organizirati veliko sniženje cijena koje će trajati od Božića do 3. siječnja 2018. I kad kažemo veliko, zapravo mislimo ogromno.

S popustima koji sežu i do 50 posto, najviše se ističu upravo smartfoni koji su i na najvećem sniženju. Bluboo iznenađuje s ovakvom promocijom, gotovo pa se čini pretjeranom! No, može biti i da im je u interesu naprosto širiti glas o svojim uređajima, te ih gurati na tržištu doslovno pod svaku cijenu, obzirom da im prodajne brojke još uvijek nisu na razini na kojoj bi im zavidjela konkurencija.

Sad se zaista radi o dobroj prilici da ugrabite koji od ovih smartfona po iznimno povoljnoj cijeni. O svim smo ovim uređajima pisali više puta, i arhiva je prepuna informacija.

Prvi uređaj s istaknutom sniženom cijenom je model S8+, 6-inčni smartfon s 4GB RAM-a i 64GB ROM-a koji se u sklopu ove akcije može nabaviti za samo 75 dolara.

Akcijsku cijenu od 75 dolara imati će i Bluboo S1, koji je nešto nezgrapniji, ali je i oboružan moćnim Helio P25 procesorom.

Bluboo S8 ima 3GB RAM-a i 32GB ROM-a, a s akcijskom cijenom od 70 dolara mogao bi zainteresirati one kojima su 6-inčni smartfoni preveliki; S8 ima dijagonalu 5,5 inča.

Bluboo D2, niskobudžetni smartfon čija je cijena inače 50 dolara, na akciji će koštati 25 dolara.

Svi ovi uređaji bit će dostupni na Gearbestu, Aliexpressu i Geekbuyingu, što znači da kupci sami mogu odabrati posrednika koji im najviše odgovara. Pripazite, ova neponovljiva prilika traje samo do 3. siječnja, nemojte ju propustiti! Klikni i naruči svoj Bluboo smartfon u pola cijene!

2 komentara

2 Comments

  1. 25 prosinca, 2017 at 9:20 pm

    nije mi jasno kažu popust od 50% kad stisnem snap now i onaj kod dodjem do još skuplje cijene a ne jeftinije ko je ovdje lud koga oni zajebavaju

    • 25 prosinca, 2017 at 10:18 pm

      Akcija k’o akcija: deset komada dnevno od svakog mobitela se nudi po toj cijeni. Treba biti zaista brz da bi se dohvatio koji mobitel.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh