Bluboo

Četveroboj performansi: Bluboo Edge, iPhone 7 Plus, Huawei P9 i Samsung S7 Edge [VIDEO]

Još jedan pametni telefon iz kompanije Bluboo, onaj imena Edge, uspoređen je s nekim od najboljih telefona na tržištu. iPhone 7 Plus, Huawei P9 i Samsung S7 Edge ukrstili su mačeve s Liliputancem iz Kine, uz vrlo zanimljive rezultate.

Bluboo Edge temelji se na četverojezgrenom MediaTekovom procesoru MTK6737, 2 GB radne memorije i 16 GB namijenjenih pohrani, dok je operativni sustav Android 6.0 Marshmallow. Ovakva će vam konfiguracija osigurati mirnu plovidbu kroz multitasking i bez problema odrađivati svakodnevne zadaće.

bluboo-edge1

Riječ je, dakako, o osrednjoj konfiguraciji – nema tu ničeg svemirskog – koja je na AnTuTu testu postigla je rezultat od 28.689 bodova; sasvim pristojan broj za uređaj srednje kategorije.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Gearbest

Bluboo je iz nekog razloga odlučio takav telefon baciti među zvijeri i usporediti ga s gore nabrojanim telefonima, a rezultat je prilično iznenađujući: Bluboo Edge se ni najmanje nije osramotio, dapače. Da se razumijemo, Bluboo je taj koji je objavio video u kojem uspoređuje ovu ekipu (pogledaj iznad teksta), pa možemo razgovarati o objektivnosti, no svejedno se radi o zanimljivom rezultatu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh