Geekmaxi
Bluboo

[DOBAR DEAL] Bluboo D1 sa svim uračunatim troškovima košta 530 kuna

Kad vam treba jeftin i pouzdan mobitel, svratite kod nas. Obično nađemo nešto zbilja jeftino, kao što je to sada Bluboo D1. Već smo imali njihove uređaje na recenziji (modeli Picasso 4G, “obični” Picasso i Maya Max) pa možemo reći kako su i pouzdani. Navedeni Bluboo D1 se uz kupon ChristmasGBGR114 prodaje za samo 67 dolara (evo ga na ovome linku), što s uračunatim troškom PDV-a iznosi samo 536 kuna – bagatela.

Zauzvrat ćete dobiti dobar telefon za nezahtjevnog korisnika: MTK6580A čipset je koji je redovan u ovako jeftinom razredu, a prati ga 2 GB radne memorije te 16 GB skladišnog prostora, što možete dodatno proširiti karticom zapremine do 256 GB.

Operativni sustav je Android 7 Nougat, a baterija kapaciteta 2.600 mAh. Kamere su skromne, što je očekivano. Na leđima se nalazi dvostruka kamera (8 MP + 2 MP), što je zapravo jedan senzor koji softverski dodaje bokeh efekt (ono zamagljenje slike koje imaju skuplji modeli).

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj i iskoristi kupon ChristmasGBGR114

Ponuda po ovoj cijeni (67 dolara) je ograničena na model u crnoj boji. Za parsto kuna teško se može naći bolje.

2 komentara

2 Comments

  1. siječanj 4, 2018 at 9:36 pm

    U članku od prije nekoliko dana košta 50$,sada na super akciji 67$???

    • siječanj 5, 2018 at 7:37 am

      Na novogodišnjoj akciji Bluboo je davao deset komada telefona u pola cijene, točno. Svejedno, redovna cijena mu je cca. 75 dolara, pa je i ovo sasvim pristojno sniženje.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh