Bluboo

Flagship Bluboo S8 s 2,5D zaslonom i dualnom kamerom u pretprodaji za 74,99 dolara

Od kineskih proizvođača telefona naučili smo na jednu stvar – a to je da akcijama nikad nema kraja, a nekad nema ni početka. Najavljivani Bluboov flagship uređaj Bluboo S8 od sutra kreće u dvotjednu pretprodaju, a početna cijena bit će mu 149,99 dolara. S istekom pretprodajne akcije, 14. kolovoza, cijena skače za 30 dolara. No, akcija tu, naravno, ne završava. U prvom pretprodajnom tjednu, prvih 10 uređaja moguće je nabaviti po cijeni od 74,99 dolara, a prodaja počinje svakog jutra u 9 sati.

Bluboo S8 po svemu se trudi slijediti najnovije trendove u industriji smartfona. O njemu smo već pisali, a Bluboo se u svom marketingu često koristi promocijom svojih modela u odnosu na već postojeće, visokorangirane modele drugih proizvođača. U Bluboou nastoje doći do jeftinije alternative , u ovom slučaju to je Samsung Galaxy S8. Pod pokrovom visokoga sjaja kineske S8-ice nalaze se osrednji unutarnji dijelovi, no s obzirom na cijenu, sve je to pošteno. Tu je 2,5D zakrivljeni zaslon, kamera u dualnom svojstvu, pokrov baterije s presijavajućim efektom i personalizirani Androidov OS  3.6.0, u čijoj je konfiguraciji vodilja zaštita korisnika tijekom korištenja internetom. Dolazi u tri boje, to su crna, plava i zlatna.

Kako bi ubrzali prodaju, kupcima se iz Blubooa nudi još malo motivacije. Prvih 20 kupaca dnevno dobit će bežične Dacom Bluetooth slušalice u vrijednosti od 50 dolara. Uz kupovinu Bluboo S8 u pakiranju stižu i dodaci – zaštita od kaljenog stakla Anti Blu-Ray, zaštitna maska za mobitel i USB adapter za 3,5mm audio utor.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh