Bluboo

Izašao video o Bluboo S3, prikazane performanse i rezultati testiranja (VIDEO)

Bluboo S3 već se neko vrijeme dobro provodi na tržištu, točnije od 18. travnja.

Bluboo je brzo nakon lansiranja pustio u opticaj i službenu video recenziju. Možeš ju pogledati ovdje da sagledaš sve prednosti i mane ovog lijepog i pristupačnog smartfona s velikom baterijom:

Iako Bluboo S3 ne može za sebe reći da je zgodan, tankog struka i privlačan poput svog uzora kojeg je pronašao u liku Samsung Galaxy S9 pametnog telefona, njegova se prednost krije upravo u njegovim dimenzijama koje skrivaju golemu 8.500mAh bateriju, tri puta jaču od one koja podržava rad Samsungovog flagshipa.

>> Ponuda za Bluboo S3 na BangGoodu

Ljepota dizajna je i u njegovoj ergonomiji jer je stražnja ploča blago zaobljena kako bi telefon bolje pristajao u ruci i kako ne bi žuljao meke dlanove.

U testiranju zaslona, Bluboo je svojeg novaka stavio u ring s lanjskim Samsung modelom Galaxy S8. Premda mu boje nisu tako oštre, Bluboo S3 ipak ima što pokazati u terminima slike jer donosi visoku rezoluciju od 1080 x 2160 piksela i in-cell tehnologiju koja omogućava bolji i sigurniji kapacitet dodira.

U testu kamere, svoje performanse pokazale su stražnja dualna kamera (21+5MP) i prednja 13-megapikselna kamera. Obično je stvar s jeftinim kineskim mobitelima ovakva: slike preko dana daju zadovoljavajuće rezultate, ovisno o modelu i proizvođaču no po pitanju noćnog snimanja, gotovo svi smartfoni ovoga ranga su isti, tj. katastrofalno loši pa ne očekujte čuda. Za sitne pare, sitna noćna kamera, ali i uredni dnevni rezultati.

Mnogim je korisnicima najvažniji aspekt smartfona zapravo baterija. Stoga se Bluboo pobrinuo da zapakira zaista moćnu bateriju, a u testu performansi baterije ona se ponašala vrlo dobro. Nakon sat vremena puštanja video materijala, Bluboo S3 konzumirao je samo 2 posto baterije. Pravo čudo, obzirom na visoku rezoluciju zaslona i njegovih nemalih 6 inča.

Trenutno još traje promotivno razdoblje za Bluboo S3 pa se on može nabaviti za 149,99 dolara a u taj iznos ulaze i OTG adapter, adapter za slušalice i USB-C kabel. Postoje fore s tajmingom naručivanja kako bi prošli jeftinije, a za detalje možete posjetiti Bluboo službene stranice.

>> Bluboo S3 u prodaji od 18. travnja, otkrivene sve specifikacije

>> Nađi ga na BangGoodu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh