Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Bluboo

Koje sve pluseve ima Bluboo S8+?

Izgleda da je stiglo vrijeme i da Bluboo pusti u prodaju svoju dugoočekivanu najvišu instancu smartfona S8, naime Bluboo S8+. Iz skladišta i s polica već se naveliko šalju i uzimaju dvije laganije inačice, odnosno standard S8 te njegova lakša instanca S8 Lite.

Iako se trebao pojaviti krajem listopada, S8+ dolazi sada i ne kasni previše; možda stiže baš u pravi tren da ponudi izbor onima kojima se ništa od već viđenog posebno i ne sviđa. Bluboo S8 šarmirao je kupce svojim izgledom, i komentiran je kao najljepši budžetni smartfon s 18:9 omjerom stranica. Kakva poboljšanja u odnosu na rečeno donosi Plus?

Pa, za početak, Bluboo je napomenuo kako “plus” u imenu označava veličinu zaslona, baš kao i kod Samsungove linije S8-ovaca. Zadržavajući isti omjer stranica, beskrajni zaslon ovog modela proteže se dijagonalno kroz 6 inča. Po pitanju izgleda Bluboo je unio još jednu promjenu – zlatni model zamijenio je srebrnim, a metalna ploča je ispolirana do velikog sjaja kako bi se postigao zrcalni efekt.

Drugi “plus” je jača memorijska kombinacija – Bluboo S8+ dolazi s 4GB radne memorije i 64GB interne memorije, što je osnovni standard hardverske opreme za brojne smartfone srednjega segmenta. Bluboo će u svojem modelu isporučiti veću brzinu odgovora, a za to je zaslužan 360 OS, personalizirana varijanta Androida koji je Bluboo usavršavao u nekoliko navrata.

Baterija se isto broji kao “plus”, jer je unaprijeđena u odnosu na S8, a ima kapacitet 3.600mAh. Podržava tehnologiju brzog punjenja pri 5V/2A.

Četvrti “plus” je definitivno kamera. Stražnja kamera dolazi s dva senzora Sony IMX258, glavni senzor s rezolucijom 16MP, i pomoćni 3MP tako da je Bluboo S8+ pri vrhu po pitanju aktualnosti, jer može ponuditi efekt koji kupci vole, tzv. bokeh pri kojemu je prednji objekt izoštren, a pozadina zamagljena, što pruža izvrstan kontrast za, primjerice, portrete, osobito popularnu formu fotografije koja se u velikoj mjeri može susresti na društvenim mrežama.

Peta prednost ilitiga plus tiče se softverskih nadogradnji i poboljšanja. Bluboo S8+ pokretat će nova inačica OS-a 360 2.0, a radi se zapravo o personaliziranoj inačici Androida 7.0. Bluboo 360 sučelje ima razvijen sustav privatnosti i garantira korisniku privatni prostor. Uz softversko proširenje Avatar Master, Bluboo S8+ ima mogućnosti prijavljivanja na dva korisnička računa istovremeno na društvenim mrežama. No, kaže Bluboo, nisu svi detalji još otkriveni,

S pet pluseva, Bluboo S8+ prenosi hvaljeni dizajn svog nižeg brata S8, ali i postiže neka unaprijeđenja, kako u hardveru, tako i u softveru.

Kada izlazi ovaj ljepotan? Pa, Bluboo je postigao savršenu kombinaciju – početak prodaje očekuje se 11. studenog, odnosno ove subote, kada se u Kini slavi Dan samaca, svojevrsno Anti-Valentinovo prigodom kojeg samci poklanjaju sebi darove, obično kroz e-trgovine.

Da stvar bude još elegantnije prezentirana, Bluboo S8+ držat će cijenu od samo 149,99 dolara puna dva tjedna. Cijena će se nakon toga podići na redovnih 179,99 dolara. Više detalja uskoro, ili posjetite službene stranice.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Bluboo

Bluboo ima veliku promociju svoje popularne serije pametnih telefona. Nude se veliki popusti, prema riječima kompanije i do 100 dolara niže cijene. Osim toga,...

Bluboo

Bluboo S3, u najmanju ruku, iznenađuje svojom konfiguracijom. Ovaj izvrsno sklepani pametni telefon nudi odlične performanse za svoj cjenovni rang. Trenutna cijena za Bluboo...

Bluboo

Kada natjecanje postane opako, znate da je Bluboo u akciji. Kineska kompanija Bluboo nedavno je lansirala novi Bluboo S3 koji želi korisnicima ponuditi što...

Bluboo

Iz kompanije Bluboo dojavili su kako su vrlo zadovoljni prvim tjednom pretprodaje novog mobitela Bluboo S3. Podsjetimo, Bluboo S3 je vrlo pristupačan smartfon s...

Oglašavanje