Bluboo

Na TomTopu još je aktualna pretprodajna cijena, zgrabi Bluboo S3 jeftino!

Bluboo S3, u najmanju ruku, iznenađuje svojom konfiguracijom.

Ovaj izvrsno sklepani pametni telefon nudi odlične performanse za svoj cjenovni rang. Trenutna cijena za Bluboo S3 iznosi 149,99 dolara a naći ga možete na TomTopu.

>> Klikni za Bluboo S3 na TomTop-u

Kako je Bluboo uspio iznijeti tako dobre specifikacije za ovaj iznos, to je misterij. Ono što znamo jest da će kupci od ovog mobitela dobiti i više nego što su platili.

Možda iz kompanije žele ostaviti traga te se nadaju da će budućim modelima nadomjestiti ovaj nesrazmjer te ih naplatiti malo više. Po svemu sudeći, Bluboo S3 sada predstavlja izvrsnu ponudu za svoj rang i odličan odnos cijene i kvalitete.

Ovaj mobitel izašao je sredinom travnja 2018, a cijena mu je još uvijek niža, pretprodajna. Bluboo je čak morao povećati svoju proizvodnju zbog velike potražnje, no tu situaciju nisu iskoristili za nabijanje cijene.

Dizajn ovog pametnog telefona inspiraciju je uzeo od Samsunga i njegovih flagship modela, no u kompaniji Bluboo nisu zaboravili ni na dozu kreativnosti. Tako Bluboo S3 ima zanimljivu poleđinu i dolazi u crnoj i zlatnoj boji a prednja je strana gotovo kompletno prekrivena zaslonom, što je gorući trend pametnih telefona. Također, mobitel je zaobljen s obje strane – stražnja strana je zaobljena kako se stranice ne bi urezivale u dlan a zaslon je zaobljen kako bi ponudio veću površinu i uranjajući doživljaj.

Veliki 6-inčni ekran donosi visoku rezoluciju u 1080*2160 piksela, a energetski zahtjevi ovakve konfiguracije ne moraju brinuti buduće korisnike jer Bluboo S3 pakira i premoćnu bateriju s kapacitetom od 8.500mAh što je za tri puta veći kapacitet od baterije na Galaxy S9. Upravo su zaslon i baterija glavne točke ovog telefona koji će oduševiti svojim prikazima slike i velikom autonomijom.

>> Baci oko na Bluboo S3

Bluboo je odabrao štedljivi čipset, MT6750T kojemu u radu pripomaže 4 GB radne memorije. Ovakva konfiguracija je vrlo zadovoljavajuća za dati cjenovni rang, a ovaj čipset je odabran dijelom i zato što podržava rad 4G LTE mreže, što znači da će korisnici ovog mobitela moći uživati u velikim brzinama interneta. Pohrani je dodijeljeno 64 GB.

Stražnja kamera stiže u dualnoj konfiguraciji i koristi Samsung senzor na glavnoj kameri koja ima rezoluciju do 21MP. Sekundarni senzor dolazi u pomoć sa svojih 5MP kojima će se pobrinuti za dubinu slike i tzv. bokeh efekt, zbog čega će fotografije i od ruku amatera djelovati znatno profesionalnije. Prednja kamera ima rezoluciju do 13MP, također Samsung, i omogućit će pokoji famozni selfie koje ćeš rado podijeliti na društvenim mrežama.

Neke će obradovati i činjenica da Bluboo S3 dolazi s više jezičnih paketa, među njima i hrvatski što će znatno olakšati korištenje mnogima. OS je Android 7.1 Nougat.

>> Saznaj više o Bluboo S3

>> Pronađi ga na TomTopu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh