Bluboo

Predstavljamo Bluboo S3, novog ljepotana s velikom baterijom

Jedna od kompanija koja se ponajviše brine o izgledu svojih uređaja jest Bluboo. Svi njihovi mobiteli uvijek izgledaju bolje od direktne konkurencije, mada su u hardverskom smislu praktično istovjetni.

Ova je kompanija na svojim službenim stranicama upravo predstavila svoj novi model, Bluboo S3, koji prati baš spomenutu strategiju. Viđenim dominira ekran dijagonale 6 inča pri 2.160×1.080 rezoluciji i odnosom stranica 18:9. Trenutni trend diktira rezanje rubova ekrana, a Bluboo S3 to vjerno prati. Odnos ekrana i prednjeg dijela uređaja stoga je dogurao do čak 91% površine u korist ovog prvog, tvrdi Bluboo.

Kućište i okvir su metalni, zbog čega je uređaj otporan na oštećenja. Tekstura na njegovim leđima se čini vrlo zanimljiva (vidi video na kraju teksta), još nisam vidio nešto slično. Sva je prilika da je zbog toga otoprniji na iskliznuće iz ruke, što će dobro doći svakom tko je barem jednom ispustio mobitel iz ruke. Meni se omaklo par puta, pa pričam iz iskustva. U svakom slučaju ovakva tekstura na Bluboo S3 djeluje prigodno za držanje u ruci, a i promjena u odnosu na standardnu i praktički na svakom mobitelu viđenu glatku pozadinu uvijek je dobrodošla.

Ostat ćemo još trenutak na zadnjoj strani mobitela – bacite oko na zadnju kameru. Dvostruka je i po dizajnu ista kao prethodni model iz ove serije. Zločesto ću primijetiti da je takva i na Samsungu S9.

Namjerno sam za kraj ostavio bateriju: ima je čak 8.500 mAh! Mobitel bi se u prodaji trebao pojaviti u prvoj polovici četvrtog mjeseca s cijenom od cca. 150 dolara. U međuvremenu preporučamo da bacite oko na Bluboo S1 – odličan dizajn i jak hardver trenutno koštaju samo 138,35 dolara, što je najniža cijena otkad se pojavio na tržištu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh