Bluboo

Proljeće je, tržište cvate. Za koji sat izlazi i Bluboo S3, i to po nižoj cijeni od $149,99

Stigao i ovaj momčina.

Prije koji dan najavili smo njegov skori dolazak. Bluboo S3 sada je tu, i to po nižoj pretprodajnoj cijeni. To je odličan potez Bluboo-a, potez koji dobro prati liniju sve “poštenijeg” poslovanja kojom je krenula ova kompanija.

Modeli Bluboo pametnih telefona znali su imati problema s procesorima, baterijama, kao i s Android OS-om kojeg je Bluboo koristio kao bazu i prilagodio svojim vizijama a u suštini samo stvorio problem. No, u zadnje vrijeme njihovi mobiteli su stabilni.

Također, odustali su od svojih nadogradnji Androida (Bluboo S3 dolazi s čistim Android 7 OS) , koje mogu iznijeti samo oni koji imaju potrebna sredstva da ulože u dobar softver (primjerice, Xiaomijev MIUI). Ostali, mogu se držati Googleovog sasvim solidnog proizvoda u njegovoj čistoj formi.

Cijene su i dalje puno niže od onih koje nudi konkurencija istih ili sličnih specifikacija.

Bluboo je najavio početak prodaje Bluboo S3 i otkrio sve specifikacije nekoliko dana prije lansiranja. Redovna cijena za Bluboo S3 bit će 199,99 dolara a sada je – u prvom tjednu pretprodaje – za 50 dolara jeftiniji. Također, Bluboo će neke kupce počastiti besplatnim S3, a moguće je doći i do upola jeftinije cijene, više o tome na službenim Bluboo stranicama.

Bluboo S3 je drska kopija dizajna Samsung Galaxy S9. S ponekom modifikacijom koja čini dizajn zanimljivijim. Razlika u cijeni? Jedan košta oko 700 dolara, drugi je trenutno 150. Pa vi vidite.

Nitko ne kupuje mobitel samo zbog dizajna, ali malo tko može reći i da dizajn nije bitan element pametnog telefona. Ipak, gledamo ga svakodnevno, više nego ikoga i išta (kažu znanstvenici), pa onda mora biti privlačan oku, kakav god ukus da to oko imalo.

Bluboo S3 iznutra zvuči solidno za svoju cijenu. Integrirani čipset je MT6750T koji je izašao krajem 2016. godine, zbog čega Bluboo može ponuditi ovaj mobitel za manje od 200 dolara.

U ostatku specifikacija, on tuče konkurenciju u svome rangu: 6-inčni zaslon s FHD+ rezolucijom, 4 GB radne memorije, 64 GB skladišnog prostora, Samsung kamere visokih rezolucija, itd.

Baterija je njegovo možda najveće čudo, jer ima trostruko veći kapacitet od baterije Galaxyja S9 – čak 8.500mAh. Dolazi s tehnologijom brzog punjenja.

 

Bluboo S3 pronaći ćete od 18. travnja po sniženoj cijeni na BangGoodu.

>> Nađi ga na BangGoodu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh