Bluboo

Službeni unboxing video priprema put za Bluboo S8+

Bluboo je pričekao zreo trenutak za lansiranje svog smartfona S8+ koji je sletio u prodaju 11. studenog, nakon što su ostali iz njegove linije, naime S8 i S8Lite, pripremili teren. Označen s plusom, ovaj smartfon donosi veći zaslon, naprednije senzore kamere, jaču memoriju i optimizaciju sučelja u odnosu na prethodnike.

Nekoliko dana nakon prodajnog događaja, Bluboo na Youtube kači službeni unboxing video, kako bi kupci vidjeli kolikom se užitku mogu nadati pri otvaranju ovog uređaja:

U ovoj lijepoj prezentaciji Bluboo S8+ predstavljen je u sve tri boje u koje dolazi, a to su crna, plava i srebrna. Srebrni model izgleda osobito dojmljivo sa svojom harmonijom tonova, obzirom da je i okvir uređaja od ispoliranog metala pa se sve zajedno lijepo stapa u jedno.

Ovaj smartfon ima nešto veću dijagonalu od S8, naime ona se proteže preko 6 inča pa je i sam uređaj nešto većih dimenzija, zbog čega bi mogao biti problematičan za one manjih dlanova. Zaslon dolazi u HD+ rezoluciji, što i nije najpopularniji izbor, no dobro je rješenje kada ne želite ponuditi HD jer bi to bilo ispod standarda, a negdje ipak morate uštedjeti, što je vjerojatno bila vodilja za Bluboo. U skladu sa zahtjevima tržišta, omjer stranica zaslona je 18:9.

Stražnja kamera dolazi s dva senzora Sony IMX258, glavni senzor s rezolucijom 16MP, i pomoćni 3MP, a pod njima se smjestio i čitač otiska prsta, prilično visoko na stražnjoj ploči. Prednju kameru baš i ne ističu u službenoj kampanji, jer je ona nešto slabija i donosi rezoluciju od 5MP.

Bluboo S8+ ima jaču memorijsku kombinaciju u odnosu na S8; osmojezgrenom procesoru pridruženo je 4GB RAM-a i 64GB ROM-a, što će pozdraviti oni koji vole potegnuti i nešto zahtjevnije aplikacije. Baterija ima kapacitet 3.600mAh.

A unutar tvrde crne kutije u kojoj dolazi lijepo zapakiran Bluboo S8+, uz standardnu dodatnu opremu pronaći ćete i dodatni USB kabel i adapter, što Bluboo objašnjava istinitom tvrdnjom da su punjači oprema koju često gubimo, odnosno ostavljamo za sobom. Pa, lijepo od njih. Uz to su odabrali iskoristiti i noviju generaciju USB-a, naime ireverzibilni USB koji je manji, tanji, i funkcionira na koju god stranu ga okrenete (jedna frustracija koja odlazi u povijest).

Trenutno u ponudi na Gearbestu, Bluboo S8+ košta 186,98 dolara. Njegova cijena za Dan samaca bila je 149,99 dolara pa možda ne bi bilo loše pričekati ponovno sniženje, do kojeg će sigurno doći, toliko nam je već o kineskom trgovanju jasno.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh