Cubot

DOBAR DEAL: Cubot X19 (4+64 GB) košta samo $119,99!

Nije čest slučaj da se za za manje od tisuću kuna može kupiti jak mobitel. Osim kad ga kupujete iz Kine. Na trgovini Gearbest u ponudi se pojavio Cubot X19, mobitel s jakim hardverom i vrlo privlačnim dizajnom. Cijenom od 119,99 dolara (s uključenim troškom uvoza to izađe otprilike 960 kuna) itekako je pristupačan domaćem džepu, pa idemo pogledati što to sve ovaj mobitel ima.

Zaslon se protegnuo na velikih 6 inča i to u Full HD+ rezoluciji, pa će gledanje Youtubea ili peglanje igara biti zbilja uživancija na njemu. Pokreće ga odlični Helio P23, dok je pravo blago memorija: za spomenutih $119,99 dobit ćete čak 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, što nećete naći nigdje u domaćim trgovinama. Odnosno hoćete, ali po oho-ho većoj cijeni. Helio P23 daje jako dobre performanse ali je i štedljiv potrošač, pa će baterija s ionako velikih 4.000 mAh trajati jedan dan bez problema, a lako moguće da ćete zahvatiti i dobar dio idućeg.

Na leđima ima dvije kamere: primarni senzor ima 16 megapiksela, a sekundarni 2 megapiksela. Dobit ćete dakle bokeh efekt sa zamućenom pozadinom, a kad smo već kod zadnje strane mobitela, ona je u privlačnoj gradijentnoj boji, koja se presijava između nijansi, zavisno od kuta gledanja. Lijep mobitel.

>> Pogledaj odličnu ponudu za ovaj uređaj!

Operativni sustav je uglađeni Android 8.1, pa se može očekivati odlično korisničko iskustvo. Kao što sam rekao, čak i kad se uključe uvozni troškovi (carina, PDV), cijena za Cubot X19 je cca. 960 kuna, što ga čini zbilja dobrom prilikom. Baci oko!

1 Komentar

1 Komentar

  1. 1 lipnja, 2019 at 6:03 am

    Stvarno je predivan u svakom smislu ! Znate li možda kada će biti službeno dostupan na tržištu BiH?

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh