Cubot

Ovaj mobitel ima karakteristike pravog stroja, a košta samo $119,99

Mada je tržište pametnih telefona postalo predvidivo i već unaprijed možemo reći koliko će koji mobitel koštati pred izlazak na tržište, tu i tamo se zalomi smartfon čije specifikacije pripadaju u puno viši cjenovni rang, zbog čega predstavlja odličnu priliku za kupnju.

I eto baš jednog takvog: Cubot X19. Već sam ga spominjao ranije, ali prilika je predobra da bih je samo tako ispustio. Na Flash akciji na ovoj poveznici košta jeftinih 119,99 dolara, a zauzvrat daje zaslon od velikih 6 inča i to u Full HD+ rezoluciji.

Pokreće ga vrsni Helio P23, dok je pravo blago memorija: čak 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a za traženu cijenu nećete naći nigdje u domaćim trgovinama. Helio P23 daje jako dobre performanse ali je i štedljiv potrošač, pa će baterija s ionako velikih 4.000 mAh trajati jedan dan bez problema, a lako moguće da ćete zahvatiti i dobar dio idućeg.

Pogledaj ponudu za ovaj jeftini stroj

Na leđima ima dvije kamere: primarni senzor ima 16 megapiksela, a sekundarni 2 megapiksela. Dobit ćete dakle bokeh efekt sa zamućenom pozadinom, a kad smo već kod zadnje strane mobitela, ona je u privlačnoj gradijentnoj boji, koja se presijava između nijansi, zavisno od kuta gledanja. U ponudi je i crna varijanta, koja košta isto. Čak i kad se uključe uvozni troškovi (carina, PDV), cijena za Cubot X19 je cca. 960 kuna, što ga čini jako dobrom prilikom. Baci oko!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh